Zorin şi-a furat-o din nou. Să aibă băiatul ăsta vocaţie de prost?

N-am fost niciodată deţinătorul vreunui domeniu.ro cu numele vreunui politician local. Se poate verifica la RNC. Nu asta e specialitatea mea. Eu cumpăr idei, concepte, nu "numele proştilor pe toate gardurile". Aşa că apar următoarele variante de lucru referitoare la micuţul care a scris chestiile din screenshot.


1. Dacă Radu Popescu ţi-a povestit ţie asta, afirm cu seriozitate că MĂNÂNCĂ CĂCAT. Acum mănânci şi tu, pentru că n-ai verificat informaţia. 

2. Dacă ai informaţia de la şedinţele de motivare anti-Fido pe care le ai cu idolul tău chel, să ştii că te minte. Şi să ştii că te minte cam des. Şi tu pui botul cam des. Practic, în varianta asta arăţi ca un tăntălău...

3. Dacă informaţia e inventată de tine cu bună ştiinţă, ca să te mai bagi în seamă cu cineva pe care îl admirai când erai mai mic (ăsta fiind eu, nu? link), eşti un prost. Observi că mă abţin să-ţi zic: "sugi p¤¤a", da?  

4. Ultima variantă: dacă minţi în acord cu restul retardaţilor care nu pot să-şi privească stăpânii în ochi din cauza mea, fie să sugeţi p¤¤a  împreună. A cui vreţi voi....

NOTĂ: ¤ - simbol urban, care poate însemna "U" sau "L". Depinde cum ţineţi gura...

© 2023 Bogdan Stoica