Sky Club a intrat in randul cluburilor de fite de doi lei. Am dovada!

Nu aberez, da? Da, scriu pe baza principiului "Acum să fim serioşi": nu te duci în Sky Club să vezi doi studioşi la o masă, cu o culegere, iar DJ-ul ţinând o dizertaţie despre valoarea intrisecă a glamour-ului.

Te duci să te drinkui, să dai minimal dintr-un şold şi să execuţi ritualul care aduce amatorilor un id de mess, iar norocoşilor, un blowjob prin parcare. Că la toalete nu se poate, că vine bodyguard-ul.

Revenind la Sky Club: ploieştenii s-au înhămat cum au putut mai bine la crearea unei reputaţii pentru Sky Club. Şi chiar dacă a durat un an, acum reputaţia e gata, iar restul cluburilor din Prahova aproape pustii.

Versus - clubul minorilor - cel mai gol. Se mai duc câte-o gaşcă în Tube şi nişte fanatici prin Puff, da' de când pe ăştia din urmă i-a apucat renovarea, în Sky e full. Au apărut chiar şi "olimpicii" care aruncă şerveţele pe jos.

Aici vroiam să ajung. De ceva vreme, în Sky Club se aruncă cu şerveţele. Ca în Bamboo, sau ca la căminele de copii cu handicap, după cum vreţi să interpretaţi. Iar podeaua plină de şerveţele arată super. Ca în Bamboo, sau ca în wc-ul public de la Hale.

Nu critic clubul pentru ceva ce nu-mi place, se pare, doar mie. Da' când şi-or rupe capul vreo nătântoacă care i-a furat platformele lu' sor'sa, sau vreun decerebrat care şi-a pus ficatul la conservat cu doctorul Jack Oldnambărfive, o să-i auzim pe ăştia de la Sky ca pe nea Popică, care zicea că n-are nevoie de supraveghetor la piscină

Comenteaza pe www.facebook.com/bogdanstoica.ro

 

© 2023 Bogdan Stoica