De ce-l apără Mişu pe Volosevici plus alte explicaţii

"(...) nu m-am putut abține să nu mă întreb: dacă Volosevici și “grupul de interese din jurul lui” au reușit să fure opt milioane de euro dar au construit stadionul, oare ce au făcut timp de opt ani Calotă și camarila din jurul lui, care nici măcar n-au renovat stadionul? (...)", scrie Mişu pe observatorulph.ro.

Îţi spun eu, Mişu, ce-au făcut: au furat, în timp ce tu, ca şi acum pe Volo, îi pupai în cur pe bani.

  • Despre Mişu:

Recunosc, Mişu de la observatorulph.ro este unul dintre cei mai buni lăutari de presă. E ca la bombă, când stai muci şi abia îngâni lăutarului "zi-o p-aia cu fratili meu", şi lăutarul începe să improvizeze: "Fratili meu / Te iubesc mereu / C-aşa sunt eu / Cam derbedeu". Nu e ăla cântecul dorit, dar creierul tău îmbibat în alcool acceptă substituentul şi lăutarul primeşte suta. Haida'ha!

Aşa şi Mişu: l-au atacat jurnaliştii pe primar, că a babardit banii de stadion, iar ăsta micu' e fără reacţie? "Las'că bag eu una cu experienţa mea de jurnalist deontolog în relaţia cu Calotă, şi duc subtil în derizoriu furtul de bani de la stadion, introducând o comparaţie în care Volosevici iese bine, că a făcut ceva".

  • Explicaţii pentru terţi:

Mişu, da' la cititori nu le spui că ai fost acţionar, la un ziar, împreună cu Calotă? Sau că ai acoperit furtul banilor Primăriei de către SSB-ul lui Corneliu Pascu pupând în cur străzile jegoase ale oraşului cu Viaţa Prahovei (sau "vocea"...)? De ce mama dracului te mai întrebi ce-au făcut, când ştii foarte bine?

  • Explicaţii pentru oligofrenii care n-au priceput nimic

La stadion chiar s-au furat bani. Legea spune că poţi mări valoarea unui contract cu maxim 50% peste preţul de licitaţie. La Ilie Oană s-a ajuns la 80%. Restul sunt patimi şi limbi. Pătraru e la patimi, Mişu e la limbi.

© 2023 Bogdan Stoica