Draga Avocatul lui Liviu Luca - Scrisoare Deschisa

In primul rand, felicitari pentru client. Are cu ce. 

In al doilea rand, transmite-i te rog, liderului sindical, ca ii multumesc inca o data pentru sponsorizarea de doua mii de euro pe care a acceptat sa o faca, la solicitarea mea, in favoarea politistului injunghiat de un cretin. Banii au prins foarte bine.

In al treilea rand, critica-l, din partea mea, pentru investitiile dezastruoase facute in propriul PR (pi-ar, pentru cititorii prosti). Sa treaca trei zile de la arestarea sa iar entitatile de presa pe care le finanteaza sa nu afle nici macar vestea arestarii, e dincolo de orice metoda de a evalua competenta jurnalistica. Nu mai adaug ca asteptam titluri ca: "Este nevinovat. Iata argumentele" sau "Luca, un om cu O mare. Lista sponsorizarilor facute pentru a salva destine".  

In al patrulea rand, as fi bucuros sa citesc si sa citez detalii despre cei care instrumenteaza acest dosar, despre care stiu sigur ca e politic, pentru ca ce-a facut Luca n-a inceput saptamana trecuta, ci acum vreo 15 ani. Este evident ca omul stie multe. Jurnalistii lui, insa, habar n-au pe ce lume traiesc.

In al cincilea rand, fara nici o legatura cu evenimentele din ultimile zile, tin sa va impartasesc un gand: mi-ar placea foarte tare, ca in aceasta perioada, sa nu mai fiu muscat de cur de maidanezii pe care ii finanteaza Liviu Luca. Eu sunt o fire foarte sensibila, curosensibila, scriu in mare parte rezemat in buna mea dispozitie. Muscat de cur scriu foarte urat, prost, si abordez subiecte plicticoase, tehnice, care nu fac decat o audienta restransa. Un exemplu: Transpeco. Acum spuneti si dvs: pe cine dracu' intereseaza ce face firma asta?!

In al saselea rand, astept pe email orice comunicare in apararea clientului dvs. pe care doriti sa o faceti. Va pot asigura ca, publicate de mine, aceste informatii vor beneficia de o audienta net superioara altor entitati de presa locale, care vi se par, la prima vedere, mai potrivite pentru asa ceva. Puteti verifica oricand, pe www.trafic.ro  

In al saptelea rand, va multumesc pentru atentie.

Mai multe din această categorie: « Avem un waven. Ce facem cu el? Hochland Ponta »
© 2023 Bogdan Stoica