Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 530

Unde am ajunge, daca am lovi oameni ca Florin Sicoie?

Am gresit. In cazul statuii de doua sute de mii de euro, eu am crezut ca Florin Sicoie e doar un inadaptat, care nu pricepe nici in ruptul capului ca trebuie sa te porti responsabil cand cheltuiesti banii altora. Ca urmare, imi pun regulamentar cenusa in cap.

In realitate, Florin Sicoie e dusmanul meu MAAAAAXIM, iar eu habar n-am avut ca i-am provocat un asemenea acces de ura. In ultimul lui text (cititi-l, ca-i faceti audienta lui Patraru), sugereaza ca eu, din punct de vedere al dezvoltarii mele psihologice, sunt gata s-o fut pe mama. Pe mama mea, nu pe mama lui...

Sigur, luat de valul curajului la calculator, Florin Sicoie face si alte greseli, pentru care as putea oricand sa-i mut maselele mai spre o tavita de stomatolog. Ce-as castiga, insa, pocnind un asemenea [puneti voi ce vreti]? Voi l-ati vazut pe Sicoie? Este exact genul de barbat pe care nu poti sa-l lovesti decat cu o floare. 

Mi se pare, insa, ca pot face altceva. Baiatul asta candideaza pentru PNL Ploiesti, nu? Pe lista USL Ploiesti? Excelent. O sa ma ocup un pic de asta. 

UPDATE: 30 APRILIE / Florin Sicoie NU mai este pe lista de consilieri USL. Excelent.

© 2023 Bogdan Stoica