Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 530

Unde s-a dus sfertul de milion de euro? Sicoie, niste explicatii, ceva?

Cel mai important aparator al culturii din lume, Florin Sicoie, fost consilier local, identifica cu precizie, si saptamana aceasta, raul suprem: eu. Subiectul "Bogdan Stoica" este pentru saptea oara cel mai important fenomen din domeniul cultural despre care se poate scrie. Asta desi unii, ca mine, cred ca cel mai important subiect cultural al anului este cheltuirea suspecta a 275.000 de euro pe niste statui banale si urate*. Iar aia ca mine sunt mai multi decat aia ca Sicoie...

 Domnu' Sicoie, te mai rog o data: spune-ne pe ce s-au cheltuit banii. Concret! Lasa vrajeala, lasa lista defectelor mele macar cinci minute si fa o lista: 5 lei nasul, 3 lei banda adeziva, 7 lei kilu de motorina, etc, in asa fel incat sa ajungi la peste un sfert de milion de euro, cat ati cheltuit din bani publici pe statuia Libertatii si pe grupul statuar dedicat lui Caragiale. Fa acest exercitiu de transparenta, specific marilor oameni, si promit ca te las in pace cu statuile. Ba, mai mult, promit ca scriu chiar eu niste chestii detestabile despre mine, sa poti spune "ia uite, domnule, ce primitiv! Cata dreptate am avut..."

 statui banale si urate* - Domnu' Sicoie, nu-mi plac deloc! Statuia Libertatii arata ca dracu', lucioasa si cu soclu alb, iar cea a lui Caragiale parca e roasa de soareci si are elemente disproportionate. Ce dracu, toate personajele lui Caragiale sunt microcefale, au 1.80 inaltime si 44 la picior? Ce te superi asa ca nu-mi plac, nu stii vorba aia, "poti sa te caci in gustul omului?"

 

© 2023 Bogdan Stoica