Te numesti Andrei? Si de ziua numelui ce faci? Petreci cu cei dragi sau dai spaga?

[VIDEO - SUB TEXT] - "Andrei Volosevici este un politician roman", ar spune Wikipedia, daca enciclopedia amatorilor s-ar apleca si asupra speciei din care face parte fostul primar al Ploiestiului. "Unul tipic romanesc', as adauga eu, daca as fi wikontributor. Unul care nici de ziua numelui lui nu se poarta normal. 

Orice candidat cu scaun la cap, care poarta numele Sfantului Andrei, trebuie sa se asigure ca azi va fi vazut de cati mai multi oameni. Sa astepte, calm, ca acestia sa-l remarce si sa spere ca ii vor ura ceva. El le va multumi politicos, si va crea, in 4 secunde, o relatie personala cu niste necunoscuti. Lucru rar si valoros...

Asta micu' are, in tupeul lui, un alt plan: da si el niste sacose.! La mintea lui, cum altfel sa le dea decat intr-o maniera umilitoare, aruncand pungile peste gard, in baltoacele din curti. Ii si vad pe fanii Volosevici, cum isi ridica sacosa plina de apa si noroi, si se bucura: "Volo ne place, ma, ai vazut? Uite ce frumos se poarta cu noi..."

Skoda aia care ruleaza incet e masina de escorta a "sacosarilor". O conduce un bugetar, care, la ora la care a fost facuta filmarea, trebuia sa fie la birou. Credeti ca a chiulit azi sau si-a luat concediu fara plata?

Media

© 2023 Bogdan Stoica