Decathlon - nu-i pentru toti.

Se deschide vineri, dar, prin bunavointa managerilor, l-am vazut de joi. Foaaaarte ok, pentru cei care fac un sport, sau se gandesc sa faca un sport. Asta pentru ca are cam tot ce vrea muschiu' tau, cand gandesti targetat. Si totul se intampla foarte simplu, pentru ca francezii astia, spre deosebire de cei de la Carrefour, stiu sa aseze marfa in raft dupa criterii logice. 

Nici preturile nu sunt rele. Am cheltuit pe un set complet de badminton (huse rachete, rachete, fluturasi, fileu), putin peste o suta de lei. Mai avea un set, la putin peste doua sute, dar pe mine ma dispera seturile "aratoase" de sport, pe care le poti prezenta si altora, de frumoase ce sunt. Sper ca, foarte repede, setul luat de mine sa arate asa cum trebuie sa arate orice echipament sportiv: folosit, deci urat.

Daca esti genul de shopahoolic sinistru, fara ocupatie, care se duce in magazine dupa principiul "poate gasesc ceva", stai acasa. Eu, de exemplu, nu fac nici un sport. Asa ca n-am gasit nimic. De fapt, mi-am luat doua tricouri, dar pe alea pe puteam lua de oriunde.

In rest, toate-s ok. Magazinul nu e mai rece in unele puncte, si mai calduros in altele, ca peste tot. Poti incerca, folosi, proba, tot ce-ti pica in mana. Eu, de exemplu, am aruncat la cos si am jucat tenis de masa. Altii se dadeau cu trotinetele, rolele si bicicletele pe culoare. Orice copil, chiar si cel despre care crezi ca a murit de mult, in tine, se simte perfect la Decathlon Ploiesti. Casieritele sunt smart si rapide, iar daca pui o intrebare oricarui purtator de camasi Decathlon, primesti un raspuns corect, nu celebrul "eu nu sunt de aici, dar va chem un coleg".

 

© 2023 Bogdan Stoica