Mafia asigurarilor? Sigur ca exista...

Noua conducere a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) trebuie sa transmita Parlamentului, pana in martie 2013, un raport privind raspunsurile la problemele identificate pe piata asigurarilor, anunta Camera Deputatilor.

Ce credeti ca o sa spuna aia? "Da, suntem pe mana cu ei, luam spaga din greu, lasati-o asa si va dam si voua?" Sa fim seriosi. Mafia din asigurari n-ar putea exista fara complicitatea CSA, asa cum interlopii care vand arme, droguri si femei nu s-ar putea misca asa lejer daca n-ar fi sprijiniti de politisti, procurori si judecatori

"Exista legaturi nevazute intre membrii CSA si mai multe firme de asigurari. Interesul companiilor este sa obtina cota de piata, bazandu-se pe crearea unor clauze contractuale care sa le permita intarzierea la plata a daunelor. Increngatura din sistemul asigurarilor este mai mare decat in orice alt sistem. CSA trebuie sa devina o institutie credibila asa cum este Banca Nationala a Romaniei (BNR)"Adrian Gurzau, vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii.

LINK. Fara nici o legatura, da? :))

 

 

© 2023 Bogdan Stoica