Michaels Steaks - Mânca-le-aţi omleta.

Introducerea pe scurt: rupt de foame, in mall, chef de fumat, 20 de minute disponibile. Unde dracu' să te duci? In mall-ul Ploiestiului, ai două variante care se impaca cu ţigara: Cafe Aroma, adică "nu, multumesc", si Michael's Steak, sus la etaj. Unde am mai fost, dar nu ma mai duc cu copilul niciodata in sezonul rece, pentru ca e un curent maxim de la peretele interior de sticla prost facut. 

Cum M nu era in echipaj, am urcat la Maicăl. Am cerut si un meniu. Cu speranta ca si aici se reincalzeste mancarea de ieri, am intrebat ce mi se poate aduce, gata preparat, foarte repede. Nimic, tati! Maicăliştii gătesc "alacart". Eram gata să mă apuc să ronţăi pliculeţele de zahăr de la espresso, când ospătarul mi-a spus ca mă poate ajuta cu o omletă. Imi venea să-l pup.

Omleta a venit in 6 minute. Si ce omleta.... Arăta ca un croissant călcat cu maşina. Nu râdeţi, că la omletă e de bine: era plată, dar mega-consistentă, cu caşcaval şi şuncă presată. Si gustoasă la maxim. 

Ce nu mi-a plăcut este că bucătarul nu are o fereastră spre local. Dacă vedea cum mâncam, şi-ar fi dat seama că de acum încolo, trebuie să pună mai mult din nebunia aia de roşii cu busuioc. Chestia aia, pe care o vand ca decor, e mai bună decât omleta, care era fe-no-me-na-lă.

O omletă, pâine, o cafea şi un cola, 25 de lei. Ok. Mă mai duc.

© 2023 Bogdan Stoica