E mai bine sa fii rocker decat homosexual? Rocker, evident...

Am vazut bataia pe care au luat-o, de la niste tarani, homosexualii din Ucraina, si mi-am adus aminte ca exista destule asemanari intre rockeri si homosexuali:

- unii asculta o muzica pe care n-o mai intelege nimeni, altii folosesc pentru sex o gaura pe care n-o mai foloseste nimeni

- unii se imbata cu niste otravuri incredibile, evitand bauturile normale, altii refuza sa vada cat de frumoase pot fi femeile, si o ard intre ei

- unii sunt confundati cu femeile de primitivii care nu stiu sa-i jigneasca altfel, altii vor sa fie confundati cu femeile, desi e evident ca nu sunt.

Ma rog, putem continua asa la infinit. Revin la mitingul gay din Ucraina, care arata deosebirile dintre rockeri si homosexuali:

- rockerii nu se simt jigniti daca nimeni de la petrecerea aia nu vrea sa asculte muzica lor

- rockerii nu fac mitinguri pentru ca toata lumea sa le asculte muzica

- rockerii nu fac asociatii de sustinere a rockerilor si nu-ti fac plangere pentru intoleranta verbala daca te iei de ei.

Avem, asadar, doua minoritati sociale, care polarizeaza in jurul unor simple obiceiuri de consum: unii asculta o muzica dificila, unii isi folosesc fundul la niste treburi pentru care gaura aia n-a fost proiectata. Si nu pricep de ce, dintre cele doua, minoritatea mai proasta este mai avantajata de societate. Ce, rockerii n-au si ei dreptul sa ia niste pumni in gura de la niste tarani, si pe tema asta sa primeasca sponsorizari pe asociatii si fundatii?! Rockerii nu sunt si ei oameni? N-avem dreptul, acum, la douazecisidoi de ani de la Revolutie, la un presedinte rocker, ca premier aproape gay a fost? La saloane de cosmetica pentru gecile de piele? La muzica rock pe fundal in piete publice? La jeansi rupti, in Lidl? La un majoret suparat, cu plete, la Asesoft?

Acum realizez ca am scris fundatii. Scuze, sunt doar furios ca societatea da atentie homosexualilor, desi rockerii constituie o minoritate cu mult mai interesanta si mai valoroasa.

© 2023 Bogdan Stoica