Gradinaculegume.ro - perfect, daca nu cumva esti un hipster tampit

Tocmai am facut o comanda pe www.gradinaculegume.ro. Rosii, castraveti, vinete, fasole verde si dovlecei. Astept sa ma sune, intr-o zi-doua, sa iau marfa.

Am facut asta, in primul rand, pentru ca stiu a cui e afacerea, si, pe vremuri de criza, e bine sa faci bani cu prietenii, nu cu strainii.

In al doilea rand, pentru ca asa scap de amenintarea chimicalelor puse in legume de descreieratii noastri de tarani. Apropo: legumele cu chimicale romanesti sunt mai periculoase decat cele straine. Acolo picura pe plante, cu pipeta, un inginer agronom; aici, toarna din sticla, un cretin beat.

In al treilea rand, pentru ca asa scap de cumparatul legumelor extrem de scumpe din supermarket. 

In al patrulea rand, pentru ca urasc sa ma duc la piaţă, locul in care o faţă de miloagă poate însemna un talhar subtil. Apropo - Nea Ilie, să mă piș pe Piața Nord din Ploiești!

In al cincilea rand, pentru ca mi se potriveste: ajung frecvent acasa dupa ora 19.00, si la ora aia, numai de cumparaturi n-am chef. 

PENTRU PROSTI - www.gradinaculegume.ro nu e un serviciu ca cele de livrat pizza. Ăştia nu vin cu rosiile in 30 de minute, doar pentru ca tu esti un hipster tampit si te-ai apucat de gatit fara sa ai ce-ti trebuie. Serviciul se adreseaza celor cu creier, care pot anticipa, saptamanal, cam de ce legume au nevoie, si cam in ce cantitati. Si ti le aduc acasa, sau le preiei tu daca preferi, ca mine, sa te vezi cu curierul in trafic. La ladita, frumos...

aici, pagina de Facebook

Mai multe din această categorie: « Foggi Strike one! »
© 2023 Bogdan Stoica