Zece chestii pe care le-as face daca as fi Victor Ponta

As fi primul presedinte de partid care isi desfiinteaza partidul. PSD e mort si ingropat sub un morman de 10 milioane de voturi si flegme exprimate de cei care n-au votat Ponta sau n-au votat deloc, prea scarbiti pentru ca aveau impresia ca va castiga Ponta.

Mi-as face o operatie estetica. In orasele Romaniei inca se mai curăță, de pe stalpi si de pe garduri, afisele cu moaca lui Ponta, intr-o maniera care aminteste de filtrele care-ti naclaiau masina cu dezinfectant in fiecare localitate in care existau gaini, cand a fost epidemia de gripa aviara.

As renunta la tot ce am afisat cu o tenaticate demna de o cauza mai buna: ochelarii de soare Maybach, Dusterul ala albastru, ceasul electronic Casio, pantalonii aia care-mi fac curul mare, sacourile cu nasturii prea sus si prea jos.

Mi-as opera nasul, sa nu mai fiu nevoit sa-mi imping ochelarii pe nas, la fiecare cinci minute, strambandu-ma ca un hamster fericit.

Mi-as face o operatie la ochi, cu laser, sa scap de ochelarii de vedere si, implicit, de moaca aia de intelectual chinez.

As renunta sa mai fac glumite de cacat macar sase luni, pana termin un curs la fara frecventa de umor calificat.

As renunta la doctorat. Am timp sa copiez ceva mai misto, in cei zece ani care vor trece pana cand ma voi putea apropia iar de o urna, din interior.

As plati o echipa de documentaristi sa caute toate prostiile pe care le-am spus, in ultimii cinci ani, si mi-as cere scuze pentru toate, intr-o scrisoare pe care as distribui-o prin posta, exact ca pe scrisorile alea cu Iohannis.

As cere Google, conform legislatiei europene, sa stearga toate linkurile despre mine care nu-mi convin, de pe net. Practic, toate linkurile despre mine…

Mi-as schimba numele in Puie Monta si m-as inscrie in PNL. La ce sustinatori numerosi si cretini are in aceste zile, PNL este noul PSD.

text aparut pe www.psnews.ro 

© 2023 Bogdan Stoica