101 de sedinte-foto, gratis

De ce o fac, e treaba mea. De ce o faceti voi, e treaba voastra. Nu vorbim de fotografii de studio. N-am. Studioul meu e orașul. Nu livrez poze prelucrate, ma enerveaza pozele pregatite sase ore inainte si retusate tot atat, dupa. Mai adaug un indiciu: sunt fan al fotografiei alb-negru.

Asa ca cine vrea un set de poze gratis, sa-mi dea de veste. Stau destul de prost cu timpul liber, asa ca este foarte probabil sa refuz sa ies din Ploiesti, pentru sedinta foto. Promit sa nu refuz aproape nici o cerere, unde "aproape" inseamna "cocalar, manelist, petarda, snob, ghertoi si oricine m-ar fi enervat in ziua aia". Iar daca pozele imi plac si mie, promit sa repet sedinta foto. 

Ar fi foarte misto, pentru mine, sa veniti voi cu ideea, sa alegeti locatia, conditiile, tinutele, etc. Prefer sa lucrez doar cu materialul clientului, plus ce idee mi-o veni, cand se intampla. Nu voi prelucra aproape deloc imaginile, mi-am dezinstalat photoshopul de pe calculator acum doi ani, mi se pare ca falsifica realitatea. Nu-mi plac personajele din plastic, pe care le vad in tot mai multe imagini postate peste tot. 

Contact: Va descurcati voi, o droaie de oameni cu care n-am avut niciodata ceva in comun reusesc sa dea de mine. Ideal ar fi sa-mi spuneti cand puteti face asta si ce vreti sa iasa.

my books: https://shop.bogdanstoica.ro/

Mai multe din această categorie: « Inainte de canicula Acum, deasupra Ploieştiului »
© 2023 Bogdan Stoica