E facebook-ul meu, nu al vostru. De-aia va şterg.

5.300 de prieteni a fost maximul. Conduceam cel mai citit site de stiri al Prahovei, apaream zilnic la tv.... Lista aia imensa era de folos. Nu va explic cum, inca am colegi cretini de presa, care merita sa ramana asa.

Dupa ce am pus punct la ceea ce faceam pana anul trecut, am inceput sa sterg oameni din lista. Primii au fost petarzii de tip "Sef la Mine Acasa" si "Brunetik Dragutik". Apropo: muriţi!

Au urmat toti cei care postau manele. Sper sa fi murit si ei, intre timp.

Acum sterg oamenii care asculta Alex Velea, un cantaret mai daunator decat Fuego, in opinia mea. Fuego e penibil. Velea este oligofren. Pe Fuego il asculta unii just for fun. Velea este, din nefericre, un role-model.

De cateva zile, ii sterg si pe cei care tin teoria "de ce omoram toti cainii pentru un singur animal care a ucis un copil, in loc sa omoram toti oamenii care omoara oameni?". Sincer, cred ca astia sunt cei mai prosti dintre prietenii mei de pe Facebook. Sa compari viata unui caine cu viata unui om e ca si cum l-ai compara pe Alex Velea cu 50 Cents...

Fac asta pentru că vreau, pot şi pentru că mă doare-n pulă pe cine supăr online. Lumea Facebook nu există, de fapt. Cum i-am zis şi unui amic din viaţa reală, pe care l-am şters din lista de facebook, e mai bine să ne certăm virtual decât să ne luăm de guler când ne-om intâlni in trafic...

Mai multe din această categorie: « De ce n-avem spitale tot timpul? nu. »
© 2023 Bogdan Stoica