Cine ti-o arata langa biserica, de Sf. Parascheva? Oricine!

Ploiestiul e o smecherie de oras. Probabil ca in alte parti, in zile de sfant, e mai liniste, ca e politie mai multa pe strazi. La Ploiesti, nu. Asa se face ca, daca esti femeie si ai drum spre sau pe langa biserica din cartier, te poti trezi ca un nene iti arata ... ceva. 

Se intampla in zona Soseaua Nordului - Cina. Adica, s-a intamplat luni seara. Iar daca cineva cu rang inalt din politie ar avea chef sa se uite prin sesizarile femeilor, din ultimii doi ani, de la sectia de politie din zona, ar vedea ca povestea se repeta dupa un tipar destul de lesne de deslusit. Bine, asta daca, in calitate de politist, te doare undeva de concepte de-astea abstracte, ca "securitate", "comunitate"...

Exchibitionistul este inalt, brunet, pana in 35 de ani. Cand are posibilitatea, blocheaza inchiderea automata a usilor blocurilor, cu pietre, sau pune obstacole pe aleile intunecoase. Actioneaza ca un agresor sexual evoluat, nu e un simplu boschetar.

Sau este foarte religios si, convins ca nu toate femeile au apucat sa se roage la moastele Sf. Parascheva, asa ca le ofera el niste moaste, spre atingere si rugaciune....?

Sper sa raceasca si sa moara, pentru ca n-are cine sa-l prinda. Nu in Ploiesti.

Comenteaza aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica