Pun pariu ca nu-ti dai seama ca esti cretin cand ma inviti sa ma joc cu tine

Am mai blocat azi 70 de jocuri si am mai scos 50 de persoane din lista de prieteni de pe Facebook. Ocazie cu care le multumesc pentru oportunitatea de a-mi arata cat sunt de cretini, fara sa ma obosesc vreun pic.

Dintre acesti cretini, de departe cei mai misto sunt cei de peste 30 de ani. Sunt aia si alea care, chipurile, stiu ca daca-si pun poze in curul gol, sau statusuri de tip "beat manga, ma pis pe mine", ar putea avea probleme cu sefii, cu viitorii angajatori, cu anturajul barfitor. E doar o aparenta sa crezi ca e ceva de capul lor. Aveam pe cineva in lista, de exemplu, care posteaza zilnic ceva umanitar, si m-a invitat sa ne impuscam in cap. O tipa care scrie frecvent despre tarani si ghiolbani din mediul rural, planteaza ceapa, face oua si alte cacaturi in Farmville. Sa nu uit bugetarii care ma invita sa joc Solitaire in Wonderland!

Asa ceva....

Stiu, jocurile de pe Facebook sunt facute pentru adulti. Stiu, iti spui zilnic ca nu e infantil sa te joci. Asa e. Linisteste-te si joaca-te singurel.

© 2023 Bogdan Stoica