10 chestii care se vor intampla in Romania dupa accidentul de schi al lui Michael Schumacher

1. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, paradigma "al meu schiaza; al meu nu", se va schimba in "al meu schiaza, deci are coaie; al meu nu, mototolul dracului".

2. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, Serban Huidu va fi din nou simpatic, chiar daca a omorat trei oameni. In fond, erau doar trei!

3. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, milioane de absolventi de bacalaureat din Romania vor afla ca si in Franta ninge, si ca si acolo sunt munti. 

4. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, daca vei schia mai mult de un sezon si nu vei pati nimic, va insemna ca schiezi ca un papalau.

5. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, daca vei schia si vei veni obosit dar bine dispus, e clar ca de fapt ai fost la curve.

6. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, vei putea sa te bati linistit in cluburi sau la stadion, si sa pui vanataile pe seama unui accident de schi. 

7. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, un grup de pitzipoance romance va suna in Franta sa intrebe cum se intra in coma, cat costa intrarea si cum pot rezerva o masa. 

8. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, va fi normal sa gonesti ca un dement pe DN1 cu schiurile pe portbagaj.

9. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, va fi cool sa faci bani grei din ceva si sa-ti faci praf sanatatea intr-un accident, de orice fel.

10. Dupa accidentul lui Michael Schumacher, va fi interesant de vazut daca Ponta sau Antonescu se apuca de schiat, si de care scapam primul.

© 2019 Bogdan Stoica