Si acum, Vodafone ce-o sa faca? O oferta pentru pesedisti?

Imi stiti parerea despre campania Vodafone cu Ghita-ciobanul. Ori sunt prosti, ori vor sa incheie anul cu multe contracte pentru abonamente de date, si tintesc cel mai prost public din Romania, ala care rade cand vede un cioban la tv. 

Imi stiti parerea si despre manevra de imagine a lui Victor Ponta, care mai are sa se fotografieze cu porcul Ghita, din cotet, dupa asocierile de imagine cu Ghita Muresan si Ghita-ciobanul. Premierul a obtinut 250.000 de vizualizari pe pagina sa Facebook dupa ce s-a fotografiat cu ciobanul Vodafone. Daca e sa ma intrebati pe mine, a pierdut tot atatea voturi, de la oamenii neretardati care inteleg dedesubturile unei astfel de fotografii.

Ce nu stiu, si ma macina al dracului, in prag de An Nou, este ce-o sa faca Vodafone, dupa evenimentul asta fotografic? Ca, vorba aia, 250.000 de oameni care-l placeau pe Ghita, vectorul lor de imagine, acum il asociaza pe cioban cu Victor Ponta. Implicit, asociaza si Vodafone cu PSD-ul, ca na!, cine se aseamana se aduna. Unde pui - asa e cand ai ghinion - si Vodafone, si PSD, comunica cu aceeasi culoare pe fundal.

Ai zice ca nu-i rau, intr-o tara in care partidul cu care te-ai trezit in pat are 35%. Asa e. Nu uitati, insa, ca restul reprezinta 65%.

Catastrofa de imagine? Putin spus. Stai sa se trezeasca cu facturile fanii lui Ghita-ciobanul care au vrut tablete gratis. Sa vezi urlete pe forumuri, de-o sa se auda pana la stana...

Cum iesi din asta? Habar n-am. Sper, insa, ca piarizdii de la Vodafone stiu, pentru ca eu unul chiar vreau sa vad asa ceva.

Daca ai terminat de bifat, apasa AICI. Apasa! Apasa! Apasaaaaa!

© 2023 Bogdan Stoica