Doamne, ce v-a tras-o ProTV. Simtiti cum va curge pe barbie?

Uitasem! Uitasem sa ma bucur! Si sa felicit PRO TV ca a mai descoperit o suta de mii de prosti in Romania. Basca o suta de cretini, chipurile, formatori de opinie, care au pus botul.

Alex, ma! Alex Puica. Baiatul care strangea o suta de mii de like-uri ca sa se insoare. Il mai stiti? I-ati dat like? Felicitari, sunteti foarte prosti.

Tipul nu exista. Nici tipa. Nici nunta. A fost doar o campanie de PR, de la ProTV, pentru promovarea unui nou serial de cacat. A aruncat-o Cabral, primul, pe blog, si toti fraierii din online s-au repezit sa fie la fel de omenosi. Apoi s-a rostogolit si pe tv, inclusiv pe televiziuni concurente Pro-ului. De aici, pana la voi, prostii obisnuiti, n-a mai fost decat un pas. Pe care l-ati facut.

Pe bune, e timpul sa va puneti niste intrebari. Chiar credeti ca exista o caracatita cat o insula? Ca zapada din curte e glontul dintr-o arma secreta, cu care SUA a atacat Buzaul? Ca o fetita din Marea Britanie a descoperit cat de nociv este cuptorul cu microunde? Ca exista o aplicatie care-ti spune cine ti-a vizitat profilul? Ca ai jucat intr-un film adevarat, de ziua Facebook?

Daca i-ati dat un LIKE lui Alex Puica si ati raspuns cu DA la majoritatea intrebarilor de mai sus, aveti doua variante:

1. Deschideti gura maaaare-mare-mare, sa va fericeasca si altii. E clar, destinul v-a harazit asta. Wellcome to the fuckening.

2. Asteptati noua campanie Pro TV "Poti sa traiesti cu venele taiate, daca le tai pe lung". See you on the other side.

[comenteaza aici, daca ai ceva de comentat: www.facebook.com/bogdanstoica.ro]

© 2023 Bogdan Stoica