A aparut un nou tip de prost - ăla care are gaşcă pe Facebook

"... cam nasol te ai bagat cu puric... pareai un tip destept ... de la mine si alte cateva mii ai disparut din lista ..."

Fratele meu, am doua cuvinte pentru tine: i diotule! Nu suntem la o petrecere la care tu si alte cateva mii de persoane mi-au intorc spatele, iar eu urmeaza sa ma simt izolat si prost. Ce mama dracului e atat de nasol?!

Observ, cu aceasta ocazie, un nou tip de prost: ala care are gasca pe Facebook. A descoperit ca si alte "cateva mii" de oameni sunt interesati de Dan Puric si vorbeste la modul "noi, fanii lui Dan Puric, iti spunem ca ...". Sunt o masa fara lider, fara imputerniciri de la Danmnezeu, fara revendicari clare, fara un mesaj coerent, dar care tine sa amendeze sonor tot ce este contra lui Dan Puric pe pamant. Dupa logica lor, trebuie sa-ti placa Dan Puric!

Mie nu-mi place. Si stiti de ce? Stiti de ce nu rezonez la mesajele lui? Pentru ca eu am un Dumnezeu personal, in varsta de 11 ani, care ma iubeste neconditionat. Pun pariu ca aveti si voi asa ceva. Si daca aveti o viata lipsita de sens,o aveti pentru ca, holbandu-va spre cer, sau spre scena pe care delireaza baiatul asta, nu v-ati mai uitat la cei din imediata voastra apropiere. 

Nu sunt impotriva lui Dan Puric. Ma doare-n cot si de el, si de voi, astia ostili. In lumea reala, nu existati, asa cum eu, asa agresiv-verbal pe blog, nu sunt la fel in viata de zi cu zi. Daca ne intalnim pe strada, n-o sa va salut cu "gatul matii de muist, ce faci, arati mai nasol ca in pozele de pe Facebook, umflatule". Ma port normal, cred. Da, imi folosesc blogul pentru a ma descarca psihic de ce ma nemultumeste, sau pentru a lansa idei care, pe mine personal, chiar ma preocupa. Si atat. 

In acelasi spirit, n-o sa ma duc sa arunc cu rosii in Dan Puric. Cultural, nu fac mari diferente intre el si Adrian-Minune.  Si stiti ce e haios? Nici el nu se deosebeste mult de Minune, atunci cand va ia banii. 

[comenteaza aici, daca ai ceva de comentat: www.facebook.com/bogdanstoica.ro]

© 2023 Bogdan Stoica