sapte metode de slabit stand pe facebook

De vreun an, imi place foarte tare sa ma uit la pozele celor care posteaza sau care dau like la genul ala de titluri care incep cu "slabeste in sapte feluri, facand ....". Pentru ca de fiecare data, gasesc grasuni. Unii-s simpatici. Altii arata ciudat in haine, in loc de paie aprinse. Toti, insa, mi se par extrem de naivi. Am fost si eu, asa. Asta pentru ca, pana acum vreo doi ani, aveam abdomenul la acelasi nivel, in  plan vertical, cu genunchii. Pe urma, nu stiu cum dracu', a avansat burta. A ajuns sa faca umbra sireturilor de la bascheti, apoi varfurilor pantofilor.... 

Paranteza - Aveti incredere in ce va spun: daca aveti senzatia ca stiti sa cautati ceva pe internet, sa verificati informatii si sa extrageti esentialul dintr-un text, ganditi-va ca eu fac asta de cel putin trei ori mai bine decat voi. Am ajuns s-o fac pe bani, de bun ce sunt. Si sa vezi chestie - nimic, din tot ce-i pe net pe tema dietelor, nu ajuta la slabit daca stai in continuare pe net.

Acum un an, cam pe vremea asta, aveam 90 si ceva de kile si perspectiva schimbarii aproape integrale a garderobei. Nu ma mai incăpea nimic, de la camasi la jeansi si jachete. Am scos carnea din meniu, convins ca m-am facut ca porcul pentru ca-l tot mănanc, si-am dat jos un kil. Unul, frate! Atunci am lasat baltă sfaturile de pe net si m-am dus la sala. Pana n-a tras de mine cel mai bun IFMB (instructor de fitness pentru martalogi&boșorogi) din Ploiesti, n-am facut nici o smecherie. Asa am reusit sa ma intorc la vreo 80 de kile, greutatea mea medie din ultimii 10 ani, adica in stadiul de a avea un pic de adipos pe abdomen (cat sa stea camasa intinsa), si o rezistenta sporită la vorbit cu burta suptă. 

Ceea ce este peeerfect! N-am cum sa ma intorc la pătrățele. Nu mai am varsta și cheful de stilul de viata necesare pentru asta. Nici nu prea mai vreau pătrățele, pentru că am depasit etapa in care agatam la piscina (nu ca ar fi fost vreo piscina, pe vremea aia...). Vreau doar sa nu gâfai cand merg mai repede si sa nu-mi mai spuna M ca sunt gras. 

Concluzia: lasati netul, cand vreti sa slabiti. Mergeti la sala, luati-o la fuga prin cartier, sau folositi o bicicletă. Un regim, oricat ar fi el de smecher, doar te descompleteaza, fara miscare. Nu faci patratele slabind. Doar te oftici ca n-ai voie porc.

Scuze pentru titlu. L-am pus convins ca se vor gasi unii care sa considere-l plauzibil si extrem de convenabil. Cui nu i-ar placea sa slabeasca stand pe Facebook... Din pacate, nu se poate.

publicitate

 

© 2023 Bogdan Stoica