Dar ne dati dumneavoastra bani de sala? - zise prostul, cu tupeu

Superkombat este placerea mea vinovata, recunosc. Nu-s tocmai genul spagatist, dar la povestea asta e ceva ce-mi place. Il stiu pe  Edi Irimia, inventatorul retetei, si ma bucur foarte tare ca un ploiestean a facut un brand care valoreaza 30 de milioane de euro. Asa ca azi, cand m-a anuntat ca se duce la un liceu, sa promoveze gala de sambata, m-am dus dupa ei.

N-a fost rau. Pitbulul Atodiresei nu e tocmai regele discursului, dar le-a zis-o bine: nu fiti prosti, nu va bateti pe cacaturi ca va stricati viitorul, care va simtiti prea plini de energie, mergeti la sala si faceti un sport sau dati in sac.

Dar ne dati dumneavoastra bani de sala?, a ricanat un dobitoc. Atodiresei s-a oprit o secunda, a reusit sa-l ignore, si a continuat. 

M-am dat asa, intr-o parte, sa-l observ pe prost. 16 ani, maxim. 1.60. Slab mort. Imbracat bine. Snicării, jeansii, tricoul, geaca si telefonul bateau lejer in 3.000 de lei. Si se vaita de bani. Iar freza.... Aproape ca nu vreau sa scriu, imi vine sa vomit cand vad pustani care cheltuiesc pe coafeze mai mult decat pe bautura. Daca e sa ma iau dupa ce-am vazut azi si sa parafrazez o celebritate, Romania viitorului va fi plina de gay sau nu va fi deloc.

Revin. Un abonament la sala, in Ploiesti, costa intre 50 si 150 de lei, lunar. Daca dobitocul de la Victor Slavescu se muta cu stilul de la Zara la H&M si nu-si schimba si anul asta telefonul, isi permite un abonament pe 6 luni. Daca renunta si la freza aia gay, cred ca achita sala pana la sfarsitului anului.

Cumva, m-am enervat si m-am intristat. Boul ala, peste doi ani, o sa vrea sa-l angajez, si-o sa-mi ceara cu tupeu 3.000 de lei pe luna, ca atat il costa aruncatul de bani pe haine si fixativ. Peste cinci ani, o sa incep sa-mi pun pensia in mainile lui. Iar peste 10, o sa-l bat de-o sa-i sune apa in cap, cand mi-o taia faţa in trafic si o sa-mi argumenteze nu cu codul rutier, ci ca faptul ca el are 8 ani vechime ca sofer.

Vrei sa-ti plateasca sala Atodiresei, ma? De ce? Ca sa evite dezvoltarea ta ca huligan prost? O sa schimbe cu ceva faptul ca esti o obraznicatura proasta de bubuie? 

Nu te duce la sala, boule. Ramai asa. La cat esti de snob si de cretin, o sa intri intr-o combinatie cu niste tigani si-o sa te gasesc in buletinul de presa al politiei, cu mentiunea risca de la doi la patru ani de inchisoare. Si n-o sa mai iesi din cacatul ala de viata cat vei trai. Va fi perfect. Scap de tine si din piata muncii, si din trafic, plus ca am sanse mai mari sa si primesc pensia, nu doar s-o merit. 

Altfel, ce sa zic? Multumesc cui trebuie ca n-am un copil prost.

.................................

FOTO - 13 mai 2014, centrul Ploiestiului. Nu e nimic mai romanesc decât sa vezi niște puștani cum fac mișto, în grup, de un biet oligofren care doarme prin ghene și care a venit spre ei atras de mirosul de mâncare. Arată exact ca hienele, când vânează: nimic nobil, numai răutate pură. 

Mai multe din această categorie: « lust pitbull-ul in curtea scolii »
© 2023 Bogdan Stoica