Gloria Jeans Coffee - O cafea = o faptă bună Gloria Jeans Coffee - O cafea = o faptă bună © bogdan stoica

Joi vă fac. Vă fac cafea, mă! Să veniţi şi cu bani de bacşiş.. #gloriajeans

Joi, 18 decembrie, vă aştept la Gloria Jeans Coffee, in Afi Palace Ploiesti, să vă fac o cafea şi să vă iau banii. O sa port un tricou GJC, o sa ma gasiti dupa tejghea si o sa incerc sa ma port ca un barista profesionist. Să veniţi şi cu bani de bacşiş, pentru că o să vi-l cer cu tupeu. Nu pentru mine, ci pentru o cauză bună: nişte amărâţi rămaşi fără casă şi care dorm acum intr-un canton silvic. Printre ei, noua copii (mai multe informatii aici: facebook.com/events/1499171467023037)

Nu veniţi cu haine, scutece, mancare, dulciuri şi alte chestii care vă prisosesc prin casă, pentru ca nu suntem genul ăla de organizaţie, care sortează haine şi verifică dacă o ciocolată a expirat. Banii sunt suficienti. Si nu e vorba doar de banii de bacsis, da? 

"Banii pe toate produsele achizitionate joi din cafenea (băuturi calde, reci, prăjituri, căni, ciocolată) vor fi donaţi familiei Licu" - Nicoleta Drăgnoiu, manager operaţiuni Gloria Jean's Coffees.

Toata ziua o sa fie cate un blogger, doi, de serviciu, la Gloria Jeans, dar tura mea incepe la 6 seara si se termina la 8. Ne vedem joi. 

Vino si daca nu ma placi. Vino si daca te oftici ca nu poti lasa comentarii pe blog, ca sa ma injuri. Vino si daca ti-am stricat viata cu vreun articol, sau daca m-am luat - nemeritat, crezi tu - de vreun monstru sacru pe care tu il adori. Dar vino cu bani la tine, da?

Pe de alta parte, sigur ca inteleg ca ai si alte treburi. Asa ca, daca ai altceva de facut joi, da macar un SHARE acestui text, poate vin altii.

Comenteaza aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica