tvr news antonia tvr news antonia

Breaking News: Antonia se uita la stiri.

Mancam cand am vazut promo-ul la TVR News de pe TVR. Niste vedete, cred, desi nu-i stiu pe toti, isi impartisera o fraza care lauda stirile TVR News. Printre ei, am vazut-o, timp de o secunda, pe Antonia, spunand "in fiecare zi" imediat dupa ce alt zero spusese "ma uit la TVR News".

Antonia se uita la stiri in fiecare zi? Pe TVR News?! Pe bune??? Nu pe E!, nu pe MTV??? Ce tampit a creat mesajul? Ce tampit a scris scenariul? Ce tampit a ales vedetele? Cine dracu' inghite aceste doua enormitati: 

"In programul ei obisnuit de montat unghii de gel, intins parul cu placa, dat cu negru la ochi, Antonia isi face zilnic timp sa se uite la stiri."

si

"Cand se uita la stiri, Antonia alege sa se uite la TVR News".

Nu ca vreau sa zic... Dar nu era mai credibil in rolul Antoniei un tip sau o tipa serioasa, ale carui/carei pareri sunt deja cunoscute publicului ca fiind pertinente? Un Plesu? O Mociornita? Nu asa se face un transfer corect de credibilitate? Ce dracu' sa transferi, unui post de stiri mic-mic si necunoscut de la Antonia? Cati din fanii Antoniei (majoritatea fiind clasa a 6-a), se pot constitui intr-un public pentru un post de stiri?

Si curios sa aflu mai multe, am cautat promo-ul pe youtube. Nu e. L-am cautat si pe site-ul TVR. Nu e. Frate, astia au facut un promo menit sa aduca public nou, si nu il difuzeaza si pe net? Asa cevaaaa..... E ca si cum ai vrea sa agati o tipa intr-un club, fiind imbracat frumos dar ramanand acasa... 

Am intrat chiar pe subdomeniul TVR News, si-am cautat Antonia. Rezultatul e mai sus (click pentru zoom).

Epic. Mai ramane sa aflu ca TVR a si platit-o pe Antonia, ca sa apara in acel promo incredibil care nu se difuzeaza decat pe TVR. 

Care pui mana pe promo-ul ala, trimite-mi-l si mie pe www.facebook.com/bogdanstoica.ro. As vrea sa-l pastrez...

© 2023 Bogdan Stoica