smart project smart project © bogdan stoica

Smart Project

Inca zambesc cand imi aduc aminte ce mi-a spus acum niste ani un tip, care conducea un Smart si cu care vorbeam la telefon: "masina asta n-are nevoie de dezaburire pe luneta, pentru ca ajung cu mana, s-o sterg". Atunci mi-am dat seama cat de mult imi plac masinile Smart.

De vreo luna, am inceput sa le fotografiez, cand le vad. Mi se par extrem de haioase in trafic, ca niste zaruri care se rostogolesc intr-o cutie de table imensa. Iar in parcari... locul lor nu e acolo, ai senzatia ca cineva ocupa nedrept un loc de parcare.

#SmartProject e un proiect foto cu masinutele astea adorabile. Vreau sa fac cate o fotografie cu cate un Smart inmatriculat in fiecare din judetele Romaniei.

Work in progress, aici: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, GalatiGiurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

© 2023 Bogdan Stoica