funny black&white funny black&white © bogdan stoica

Nu mai scoateti mana pe geamul masinii, ca se băşică vreun caţavenc

Din seria "o ardem in redactie, ca e racoare, nu pe teren", a mai aparut un text de mare angajament editorial, in Catavencii, despre "ghertoii" care "merg cu geamul coborat la masina" si scot mana pe geam "sa-si arate ceasul". E unul din subiectele pe care redactia asta il abordeaza cu toate seriozitatea in fiecare vara.

Habar n-aveam ca se deranjeaza vreun bou in trafic ca eu prefer sa-mi bata vantul prin par decat sa-mi vina in fata aer rece din bord.

Habar n-aveam ca daca scot eu mana pe geam, intr-un gest pe care il avem toti pe un fotoliu, un catavenc d-asta de laborator se va simti jignit in fibra lui cea mai profunda.

Habar n-aveam nici ca oamenii se uita dezaprobator in trafic la ceasurile mele, pe care le port pe mana stanga nu ca sa le arat oamenilor, ci pentru asa poarta ceasul "doar" 99% din oamenii de pe planeta asta.

Faza e ca eu n-am crescut la bloc, intr-un apartament sterilizat, cu temperatura controlata, n-am luat antibiotic cand veneam transpirat de la joaca si nu m-am jucat doar la locul de joaca - ca sa ma tem, ca adult, de geamurile si de ceasurile altor oameni, si sa ajung sa scriu despre fricile mele ca despre defectele altora.

Catavencii nemultumiti de acest text sunt rugati sa comenteze aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica