Sunset - Ploiesti Sunset - Ploiesti © bogdan stoica

Acum știu: politistul ăla a murit pentru că nu se pricepea la artă

Imi place muuuult de tot campania de comunicare ENGIE. Fostul GDF Suez. Proprietarul Distrigaz. Ăia care au făcut groapa în care a murit antemergătorul lui Gabriel Oprea....

Deci, strada este acum o galerie de artă, zice spotul. Asta schimbă lucrurile, frate! Deci polițistul ăla n-a murit într-o groapă banală, ci într-o lucrare complexă și tulburătoare, care vorbește despre modul în care ne scufundăm, sinergic, într-o hermeneutică permanentă! Iar motocicleta aia care i-a zdrobit capul amaratului de politist era doar reprezentarea plastică a indisolubilului sincreatic care ne deformează percepția asupra misterelor vieții.

Acum il inteleg pe Gabriel Oprea. Cele 1.500 de coloane oficiale cerute anul acesta sunt doar 1.500 de momente in care sufletul lui a vibrat artistic, dornic sa mai mearga o data, inca o data si inca o data prin galeria de arta din strada. Ministrul "complect" este un fin consumator de arta.

Iar politistul ala - un țăran coclit! Ce cauți, frate, în muzeu, dacă nu știi să admiri arta? Ai dat cu fața în tablou și dai vina pe alții????

Impecabilă campania, ce să zic. ENGIE, ați dat și bani pe ea? Si cât de țărani sunteți, de continuați difuzarea ei și după ce o groapă de-a voastră a devenit co-autor al unei crime?

#fuckoff!

© 2023 Bogdan Stoica