știre era dacă doamna Iohannis se îmbrăca bine. știm deja că se îmbracă prost.

Pe bune, dacă v-ați săturat de știrile alea cu "trafic infernal pe Valea Prahovei", "iadul alb", "natura ne-a luat pe nepregătite", e timpul să va săturați și de știrile cu "iar s-a îmbrăcat prost Carmen Iohannis". Asta desi doamna Iohannis nu se îmbracă nici prost, nici bine. Se îmbracă asa cum vrea ea. Iar eu nu ma mai mir cand aud știrile care o vizeaza:

  • "poartă rochie fără mâneci când protocolul impune mâneci"
  • "a venit în sandale"
  • "are rochia prea scurtă"
  • "a fost singură în lame"
  • "cameltoe alert"

Sincer, nu știu cum de nu se satură doamna Iohannis să fie luată la mișto și să-i fie soțul ridiculizat, de a recidivat și azi, la funeraliile naționale ale Regelui Mihai. Toate femeile prezente în zona de protocol au purtat ceva pe cap și ciorapi negri. Toate. Și nu erau niște cretine, ci membre ale unor familii regale, adică persoane care respiră protocol, ăștia nu se îmbracă greșit niciodată. Soția președintelui României a purtat însă dresuri în culoarea pielii și capul descoperit. Abia la finalul procesiunii i s-a pus și ei ceva pe cap. Gleznutele ei însă, apar crem în toate pozele. Sunt singurele de culoarea asta. Si nici macar nu vorbim de vreo particularitate a caselor regale, orice femeie din țara asta știe ca se poarta all black la ceremonii funerare.

E clar, doamna Iohannis nu ascultă de nimeni, când e vorba despre stilul personal. Și pot doar să-mi imaginez de ce. E foarte probabil ca în trecutul doamnei Iohannis să existe un moment în care a ascultat sfaturile unei amice și s-a îmbrăcat aiurea, s-o fi râs de ea, dracu' știe, și atunci și-a promis singurică să nu mai țină cont niciodată de părerea altcuiva. Nu știa, săraca femeie, că va ajunge soția unui președinte de țară. Nici acum nu știe, se pare.

Bine, nici bărba'su' nu da pe-afară la astea cu monarhia. Acum ceva vreme, Klaus Iohannis vorbea despre "exemplul de dăruire în slujba națiunii de către Rege incă din 1927". Asta deși Regele avea 6 ani în 1927 și nu conducea decât căluțul de lemn, prin curtea palatului, abia din 1940 a condus, efectiv, România. Tot Klaus Iohannis a reușit performanța de a se arata lumii consoland-o pe principesa Margaretan stând cu fundul spre sicriul reginei Ana. Iar daca ii numeri incidentele de protocol, constati ca soțul Klaus e un gafeur si mai mare decat nevasta Carmen. De exemplu, in campania electorala saluta oamenii așa.

Așa că n-ar trebui să ne mirăm că femeia care se îmbracă prost este chiar soția tipului care a citit istoria pe dungă. Avem de-a face doar cu doi țopârlani români obișnuiți, aleși cu entuziasm de către un popor de țopârlani, dintr-o țara de țopârlani, amplasată in țopârlănia Europei. Asa sunt toti politicienii romani. Uite dovada: toti stau in picioare, mai putin Tariceanu. Si imediat dupa el s-au asezat si Dragnea, si Tudose. A fost ca o declaratie politica: "pe noi ne doare-n pula de rege".

dob1

dob2

Ce, credeați că degeaba se pișă pe noi ăștia de afară?

DISCLAIMER: Daca ai terminat de citit si simti ca textul asta e doar "monden" si ca aduce atingere, prin "superficialitatea" lui,  solemnitatilor de azi, inseamna ca ai citit ca un anafabet functional si ca esti prost rau. Prost d-ala prost, caruia ii curge din gura de prost ce e. MegaProst.

 

cumpără cărți mișto pentru tipe mișto:

w1 w2 w3 w4 w6

 

© 2019 Bogdan Stoica