Toti functionarii ar trebui sa-si declare conturile de facebook, nu doar unii

"Ministerul Apărării propune ... acordarea certificatelor de securitate  .... acces la date confidenţiale ... s-ar putea verifica dacă activitatea online a angajaţilor care lucrează cu secrete de stat sau de serviciu pune în pericol securitatea datelor confidenţialitate..."

Eu as vota si maine masura asta. Ca e plin de amante si amanti, de nepoti si de nepoate, de interlopi si de labe triste intelectual prin institutiiile statului care gestioneaza secrete de stat. Am cunoscut si oameni admirabili, in zona asta, dar am vazut si personaje de-a dreptul ridicole prin intelect, pregatire sau background. 

Daca ar fi dupa mine, actul ala ar include si formularea: "declar pe propria raspundere, cunoscând sancţiunile prevăzute de legea penală pentru declaraţii neadevarate, ca nu mai folosesc si alte conturi in afara de acestea". Si va spun eu ca, de a doua zi, scapam de 500.000 de conturi false de facebook. Minim! 

Romania are aproape doua milioane de bugetari. Jumatate dintre ei au acces la net facil, la birou. Tot jumatate (nu stiu daca tot aia cu acces la net), sunt angajati de pomana, sau sunt complet incompetenti in domeniul lor de activitate. Astia din urma, cretinii cu legitimatie de "statul roman". sunt cei care troleaza toate cacaturile partidelor, cei care injura si ameninta contracandidatii sefilor lor, cei care lasa mii de comentarii negative la orice postare care le ameninta stilul de viata. O fac de la adapostul conturilor false. Tot de acolo, ipocritii, isi injura seful, institutia care ii plateste, seful partidului datorita carora au si ei un job. Nu zic ca-i rau sa-i injuri pe politicieni, dar cand iei o leafa datorita cuiva si-l injuri esti doar un gunoi. 

 

*******

cartile mele sunt aici...

w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.

 

© 2019 Bogdan Stoica