Problema nu e că polițiștii i-au lovit și imobilizat pe bătrânei....

... pentru ca amândoi o meritau, daca te uiti la toata filmarea vezi că amândoi au lovit polițiștii imediat ce au fost interpelați. Problema e că atunci când în locul batraneilor sunt malaci pe fețele cărora nu se văd lecturile nu se întâmpla, in 99% din cazuri, nimic. 
Până nu se reformează poliția n-o să se bucure de respectul nimănui. Și nu se reformează de la șefi, ci de la baza. Când toată baza o să fie sănătoasă, șefii corupți din poliție o să suga pula când vor să facă o combinație. Si atunci n-o sa mai fie de folos nimanui, deci n-o sa mai fie numite pe posturi de conducere toate slugile unor politicieni. 

Alta problema este ca demonizarea Politiei este un plan, nu o intamplare, iar incidentele ca acesta dau apa la moara unora si altora. Alta e ca atunci cand ai un caz clar de politist-distrus nu faci nimic, asa cum nu faci nimic nici cand ai ai un politist-erou. Stăm așa, că prostii, de 30 de ani, timp suficient să se nască și a doua, și a treia generatie de infractori-nativi, adica cei care cresc, acum, cu părinți și cu bunici pe care-i doare-n pulă de poliție, pentru că poliția nu le-a făcut niciodată nimic, oricâte infracțiuni ar fi săvârșit. Și dacă acum vi se pare nasol, stați să se facă ăștia mari.

Să vedeti atunci.

Pana atunci va recomand sa cititi. Cititul face bine. 

https://bogdanstoica.ro/shop

 

© 2023 Bogdan Stoica