Completează formularul dacă vrei să primești mesaje de la mine. Promit să fie rare, scurte și cool, pentru că și eu urăsc mesajele lungi, inutile și cretine.

să vezi acum bătăi cu polițiștii. infractorii o să dea de frică

Dacă pentru hipsterul necititor de știri și pentru cetățeanul cuminte știrea bețivului omorât prin imobilizare de câțiva politiști nu înseamnă mare lucru, în zona gri-închis a societății informația face niște valuri imense. Bântui frecvent, în căutare de vechituri, prin locuri unde facultate înseamă pedeapsă cu închisoarea mai mică de 5 ani, iar doctorat înseamnă cazier lung, iar weekendul ăsta, bărbatul omorât la Pitești a fost singurul subiect de discuție. Pe două planuri:

- l-au omorât nevinovat pe boșorog, ce făcea, dădea și el cu gura la băutură?

- să moară mama dacă mai stau să mă pună jos, dacă mă omoară și pe mine?

Ambele sunt dezastruoase pentru Poliția Română, care refuză, din motive cretin de misterioase, să investească o sumă deloc mare în pregătirea fizică a polițiștilor. În două ore înveți, și dacă ești un gras amotric, două prize și o imobilizare la sol. De atât e nevoie, în prima fază, ca să scăpăm de imaginile jenante cu 4-6 polițiști români care încearcă să doboare câte un nimeni, nu vreun campion mondial la judo.

Nea Bode? Se aude? Da, atât e de simplu.

mai pe larg, pe youtube. Abonează-te.

Media

© 2019 Bogdan Stoica