am făcut o fază de maniac la Officedent. scuze, Ioana.

S-a schimbat jocul, paradigma, userii nu mai intră singuri pe blog, din când în când, așa că am trecut la un newsletter, care ajunge direct în contul de email al celor interesați să mă citească zilnic. Pentru restul, fac un mic rezumat, aici.

Cei mai mișto proști de weekendul ăsta au fost ăia care au zic că Djokovici merită să stea la poarta Nazistraliei pentru că a declarat mai demult că el crede că apa dintr-o cană poate fi îmbunătățită prin rugăciune. De parcă subiectul e tranșat. De parcă s-a demonstrat că apa dintr-o cană NU poate fi îmbunătățită prin rugăciune. Nu, nene, nu e nimeni sigur de nimic în zona asta. Și dacă vă uitați atent o să observați că imbecilii de serviciu sunt fix ăia care încearcă cu entuziasm, prin concedii, meditația cu un budist sau băutul de poțiune de șaman, care zic locul ăsta are un vibe mișto, care-și schimbă poza de profil cu un steag sau un slogan convinși că astfel o să fie mai bine. Proștii ăștia sunt toleranți și deschiși la tot ce le place lor și atât, bieți Hitleri bătuți în cap… vorbit tot timpul! :))))))))) iar pluralul de la modem este modeme. Asta nu. Refuz să cred că au pus modeme în loc de modemuri. Astept să apară ediția tipărită, până atunci rămân în negare.

Te-ai uitat la spotul Molekin Imuno? E foarte interesant. La un concurs tv de cultură generală moderatorul întreabă “ce ajută la creșterea imunității?“, iar răspunsurile “vitamina C” și “vitamina D” sunt greșite, deși, medical vorbind, nu sunt deloc greșite. De-aia am depus la CNA sesizarea cu numărul 244 și abia aștept răspunsul. Iar tu, dacă vrei mai multe detalii, urmărește acest video.

Am făcut o fază de căcat la dentist. Officedent, clinica mea favorită, cu Ioana la butoane. Fără dureri, fără probleme, m-am simțit atât de zen încât am putut să observ gelul de mulaj, așa că am întrebat dacă poate salva și detalii fine, de juma de milimetru înălțime. Ioana a zis “cred că da”, iar eu, voios ca un iepure, am zis “atunci revin zilele astea, să ne jucăm un pic cu…. cu plastilina”. Ea a tăcut. Eu mi-am dat seama că sunt bou și am tăcut și eu. În fond, ce mai era de zis? Că bărbații, în general, când vor să fie prietenoși cu tipele atrăgătoare fără să fie libidinoși reușesc foarte bine să fie cringe?

Pentru ceva mai mult de atât intră pe https://bogdanstoica.substack.com și abonează-te. Dacă a doua zi nu primești newsletterul, verifică folderele de spam și/sau bulk, mesajul meu e undeva pe acolo.

O viață fără proști îți urez.

In poză e un certificat interbelic de naționalitate, care atesta că Hitler și legionarii te vor lăsa în pace. Sursa: https://kolectionarul.ro

© 2023 Bogdan Stoica