Essențiale Forte are fosfolipide înalt purificate, nu de-alea murdare, de pe jos

S-a schimbat jocul, paradigma, userii nu mai intră singuri pe blog, din când în când, așa că am trecut la un newsletter, care ajunge direct în contul de email al celor interesați să mă citească zilnic. Pentru restul, fac un mic rezumat, aici.

Ca să înțelegeți tărăboiul cu Rusia: ăștia cer Occidentului încă din 2015 să nu mai înarmeze Ucraina. Ăștia o fac, au dus deja Ucraina de la statutul de pechinez fără dinți la câine-lup dresat să atace, iar rușii vor să rezolve problema înainte ca Ucraina să ajungă panteră și să-i mănânce găinile. Putea fi doar problema lor, dar a devenit și a noastră, pentru că și noi ajutam Ucraina, deși nu ne-a fost niciodată un vecin bun. Ucraina s-a înfruptat din Basarabia și a ucis cu cruzime mulți din românii de acolo, în al doilea război mondial, ne-au luat al treilea braț al Dunării, s-au apucat de canalul Bâstroe, nu ne-au dat un leu pe Krivoirog, combinatul in care România a bagat un miliard de dolari, au vrut să șutească Insula Șerpilor și privează, az ui spic, populația românească din Ucraina, vreo 300.000 de oameni, de învățământ în limba română. De-aia, am fi putut măcar să condiționăm ajutorul dat Ucrainei. Să zicem “băi, vă ajutăm, dar am vrea să….”. Noi, însă, nu avem politică externă. Avem doar niște băieți care o sug americanilor plus Dacian Cioloș care nu lasă pe nimeni să se apropie de chiloții lui Macron.

Am văzut la tv că Essențiale Forte are fosfolipide "înalt purificate". De parcă până acum produsul era plin de fosfolipide luate de pe jos, murdare, nespălate. Probabil că anul viitor medicamentul ăsta o să fie plin cu fosfolipide cu craci lungi şi cu țâțele mari, care o să-i sugă pula ficatului meu. Doamne ajută.

Notați etsy, de unde vă puteți descărca pdf-uri cu rețete vechi de 100 de ani. Am zis să fie 24 de rețete, gândindu-mă să-i mulțumesc și pe cei care gătesc zilnic și vor să cumpere așa ceva cu frecvență lunară. Am zis să coste 5 euro, cam cât netul de căcat de la Vodafone. Am zis să aibă formatul unui ecran de telefon, ca să fie ușor de citit. LINK

O viață fără proști îți urez.

In poză: niște fanioane retro de echipe de fotbal. Sursa: https://kolectionarul.ro

© 2023 Bogdan Stoica