Nu luati credit de la Cetelem

Angajatii Cetelem, unul dintre furnizorii de credite din Romania, nu sunt de cea mai buna calitate. Daca le atragi atentia ca au sunat pe cine nu trebuie, devin agresivi si te suna inapoi, de pe numar ascuns, sa te injure. A patit-o un ploiestean, care, revoltat, le-a scris celor de la Cetelem. Iata plangerea lui.

"Catre Cetelem Romania - Plangere

Ma numesc ...., sunt din Ploiesti, am numarul de telefon 07....... Un membru al familiei mele are un credit Cetelem, si, periodic, sunt sunat eu pentru a mi se comunica ca exista intarzieri la plata. Asta desi eu personal nu va datorez un leu.De vreo doua luni, le explic operatorilor dvs. acest lucru, si ca toate telefoanele pe care mi le dau pot fi considerate, conform legii, comunicari comerciale nesolicitate, sanctionabile in urma unei plangeri. Inutil!

Joi seara, de pe numerele de telefon 0372391200 (18.54 p.m.) si 0372391539 (18.56 p.m.) am fost sunat de un operator (barbat), cu aceeasi problema. La primul apel l-am expediat scurt, motivand ca eu, nominal, nu va datorez nimic. A sunat din nou, ocazie cu care i-am mai explicat o data, mai vehement, ca ce face el se numeste SPAM. A treia oara l-am si injurat, scos din sarite de insistenta lui si de aroganta din ton. Incredibilul s-a produs: operatorul Cetelem m-a sunat inapoi, cu numar ascuns, sa ma injure si el. Recunosc ca l-am eclipsat, de departe fiind mai furios si mai inspirat in alegerea vulgaritatilor. Ulterior, am vrut sa va sun la numarul de pe site, dar nu a raspuns nimeni, asa ca va scriu.

Acest mesaj este primul si ultimul demers pasnic pe care-l fac in legatura cu acest incident. Detin priceperea si mijloacele sa va fac rapid plangeri la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, plus ca va dau in judecata pentru nerespectarea Legii nr. 506 din 2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

Am trimis acest mesaj la toate adresele de email pe care le-am putut gasi pe site-ul Cetelem. Imi cer scuze daca am deranjat, dar nu stiu ce departament se ocupa de angajatii de acest fel. Aveti numerele de telefon, orele, numarul meu. V-am atasat si un printscreen de pe telefon. Faceti o ancheta interna, ascultati convorbirile si transmiteti-mi, va rog, cat de repede, ce masuri aveti de gand sa luati".

© 2023 Bogdan Stoica