tipa din filme exista - preview

Sfatul nr 14: verifica cum e cu somnul

Eram in pat. Dormeam, rupti, dupa o noapte foarte scurta. Si cum pula se scoala inaintea mea, spre dimineata am inceput s-o bajbai pe tipa. M-a rabdat cateva minute dupa care mi-a zis, nervoasa: "mana aia sa ti-o bagi in cur!". Nu mi-am bagat-o, doar m-am tirat din pat la o cafea si la o tigara. S-a trezit si ea, peste vreo 30 de minute. Cu fundul in sus. Ca nu o respect. Ca ma port ca un animal. Ca o folosesc pentru nevoile mele. Ca o sa aiba cearcane, din cauza mea. 

O folosisem deja, jumatate de noapte, si nu se plansese deloc. Acum, insa, era altceva. Era vorba de somnul ei. 

Ce-ai de invatat din asta? Ca exista tipe care tin la somnul lor ca la posete. Ca cele mai dulci tipe din lume se transforma in Grinch daca le dai buzna in rutina. Asa ca inainte sa faci ce-am facut eu, vezi daca nu cumva poti sa o iei in brate, intai. Sa o mangai un pic. Sa o saruti pe umar, pe ceafa, pe obraz, undeva unde n-o gadili. Daca zambeste in somn, esti pe drumul cel bun. Daca mormaie ceva, opreste-te din ce faci si fugi. La o cafea, in  sufragerie, sau la o laba, in baie. Important e sa nu stai imbufnat, ca un copil, cand se trezeste ea, ca si cum ea ti-a gresit cu ceva. 

[din "Tipa din filme exista - cum sa cunosti, sa seduci si sa pastrezi tipa aia atat de misto care iti place atat de mult"]

#comingsoon

© 2023 Bogdan Stoica