Tatal pedofilului Marius Frumuzache trage in mine cu sms-uri

Probabil ca petrece primul Craciun fara fiul sau. Sau poate a baut prea mult. Sau poate crede ca eu sunt de vina pentru ca odrasla sa, Marius Frumuzache, pedofil si violator in serie, zace in puscarie, de Craciun. Exista si alte explicatii, care tin de educatia din familie sau de genetica, dar nu ma pierd acum in asa ceva ...

Cert este ca sambata, 24 decembrie, tatal lui Marius Frumuzache, pedofilul care a ingrozit Ploiestiul violand o fetita si incercand sa violeze alte doua, mi-a trimis mai multe mesaje. Unele sunt simple insulte. Altele sunt mesaje de amenintare: "nu ai luat-o pana acum", sau "n-as vrea sa-ti sparg fata" sunt destul de explicite, nu? In alte mesaje, omul se lauda ca a avut trei femei pe care le-a ars la greu, pe urma ma invita la discutii, apoi face aluzii de golan referitoare la prezenta unor persoane pe micul ecran, dupa care revine la texte laudative.

Puteti citi toate mesajele in voie, in fotografia alaturata, alaturi de figura autorului mesajelor. Mesajele vin de pe numarul 0726 356 174, numar de mobil folosit de tatal lui Marius Frumuzache de cel putin trei luni, timp in care a mai incercat sa ma contacteze. Nu i-am raspuns, asa cum nu i-am raspuns la nici un mesaj, desi continutul unora dintre mesajele prezente in fotografia alaturata sugereaza o conversatie. Nu exista asa ceva (sau poate conversatia are loc cu o sticla sau un alt obiect, numai el stie).

Nu o sa fac, deocamdata, nici o plangere la Politie, dar anunt, pe aceasta cale, autoritatile, ca daca individul asta apare la mai putin de 10 metri de mine, de vreuna din locuintele familiei mele sau de alti membri ai familiei, o sa consider situatia ca fiind un pericol iminent si, considerand ca sunt in legitima aparare, o sa actionez in consecinta. Ulterior, o sa cer expertizarea psihica a tatalui lui Marius Frumuzache si o sa vad ce demersuri legale intreprind pe acest subiect.

Altfel, ma bucur ca Frumuzache e in inchisoare si nu pe strazile Ploiestiului, incercand sa violeze si alti copii. Nu cred ca am vreun merit in afara celui de a fi vegheat ca legea sa-si spuna cuvantul asa cum trebuie in cazul violatorului-pedofil. Iar vina pentru faptul ca un om sta in puscarie, in conditii inumane, trebuie cautata intr-un singur loc: acasa la Marius Frumuzache, in familie. Este chiar familia condusa de viteazul asta de tatic, care petrece Ajunul Craciunului injurand si amenintand.

Pentru cei care nu inteleg nimic: In aceasta toamna, o instanta de judecata din Prahova l-a condamnat la 16 ani de inchisoare pe Marius Frumuzache, autorul unui viol si a doua tentative de viol asupra unor fetite. Cel care trimite aceste mesaje este tatal sau. Din seria de mesaje - 27 cu totul, se intelege ca tatal lui Marius Frumuzache ma face responsabil de pedeapsa primita de fiul sau.

Daca ar fi adevarat, m-as simti onorat ca am reusit sa izolez de societate un asemenea animal. Adevarul este insa altul: Marius Frumuzache este la inchisoare pentru ca a violat un copil si a molestat alti doi, nu pentru ca acest site de stiri a prezentat in amanunt odioasele sale fapte. Iar daca Frumuzache-junior a ajuns in starea psihica care sa-i permita sa violeze copii, vina apartine doar familiei sale, condusa de acest "curajos" scriitor de mesaje. PH-online.ro detine informatii ca in familia lui Marius Frumuzache, violatorul de copii, se stia de obsesia sexuala a acestuia pentru minori, dar si de cauza acestei obsesii. Din acest punct de vedere, tatal si mama lui Frumuzache pot fi acuzati macar de o complicitate morala la violurile in serie comise de fiul sau. 

Daca vreunul dintre cititorii acestui text tine la acest tataie, il rog sa-i citeasca urmatorul pasaj, din noul Cod Penal: "Art. 206: Urmărirea, supravegherea locuinţei sau a locului de muncă a unei persoane, apelarea telefonică sau tracasarea prin intermediului unor mesaje telefonice care creează temere sau îngrijorare reprezintă hărţuire, faptă incriminată şi pedepsită cu închisoare sau amendă în noul Cod penal. Fapta persoanei care, în mod repetat, urmăreşte victima ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă. Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care prin frecvenţă sau conţinut alarmează victima, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă".

Media

© 2023 Bogdan Stoica