Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 530

De ce este Korani o sunca proasta

Cat sunt eu de bun in bucatarie, am invatat cu mare greutate o reteta sofisticata, specifica restaurantelor de inalta clasa de pe tot mapamondul: eggs & bacon.

Am pus egg-surile in tigaie si bacon-ul pe *XXX si, evident, m-am apucat sa spal vase. Chiuveta, langa aragaz. Brusc, sunca incepe sa traga in mine cu bilute incinse de grasime. Rabd una, doua, ca poate merit, cine stie pe cine am mai suparat weekend-ul asta, dar sunca a inceput sa traga in rafale.

Normal, mi-am inchis chackrele si am rostit mantra de protectie: Baga-mi-as in sunca ma'tii, cu mortii ma'tii. Nici un efect. Si exact, dar exact cand ma chinuiam sa citesc invers pe ambalajul de pe masa cine dracu' produce sunca exploziva, am fost atacat de o feliuta sinucigasa. A sarit din tigaie, mi s-a lipit de picior, cred ca avea 70 de grade, si a cazut pe podea. 

Acum, dupa ce m-am calmat si mi-am devorat dusmanul, conform unui foarte bun obicei din Noua Zeelanda, ma gandesc ca nu e asa rau, din punct de vedere profesional, ce s-a intamplat. Stirile cu mancarea ce isi ataca cumparatorii se vor citi, si e genul de subiect in care nu vom ramane in urma colegilor din Vest din cauza decalajului tehnologic. Oamenii vor cumpara camere de supraveghere speciale pentru bucatarie, cu vedere prin abur si fum, dupa caz. Scolile de auto-aparare vor avea sectiuni de lupta impotriva mancarii agresive. Va spun, nu exclud o carte cu titlul: "Dusmanul din bucatarie - Cum poti gestiona cu succes 10 situatii de criza". 

* - [tigaia aia cu denivelari pe fund - habar n-am cum se numeste]

Comentezi? Fa-o aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica