Va dezamagesc. Nu ma bucur de plecarea lui Misu&Nica de la Alpha TV.

Presupun ca icteristii care se bucurau ori de cate ori ma injuram cu Misu si cu Nica asteapta cu sufletul la gura ca eu sa arunc, bucuros, o galeata de pamant peste carierele lor tv. Din pacate pentru ei, nu ma bucur.

 Asta din doua motive: am lucrat, in paleoliticul presei locale, si cu Bogdan Enache, cel care conduce acum Alpha TV, si cu Florin Manole, cel care conduce Telegraful de Prahova. Sunt niste baieti ok, genul ala pe care eu iil apreciez in presa: porniti de jos, de la agenda/pix/maxim pager, nu masina/mobil/tableta/wireless/google. Sincer, ii preferam pe Valentin Lazar si Arthur Zafiriadis, care n-au reusit sa creeze probleme de concurenta reala nici site-ului meu de stiri, nici prestatiilor mele tv.  

 Am lucrat si cu Marius Nica, si cu Misu Nicolae. Si chiar daca nu ne-am avut bine, n-am cum sa ma bucur ca se duc de la locul 2 in tv-ul local la locul 5 si ca l-au schimbat pe Liviu Luca cu William Branza. Chiar sper, ca o data ce au schimbat managerul, sa realizeze ca se poate face presa competititva si fara aruncat cu rahat.

 Apropo: Bogdan si Florin, ar trebui sa bem un sprit, acum ca v-ati intors in decor....

© 2023 Bogdan Stoica