Vivi.

Ai mintit cu salariile si cu primele, nu am luat nici o prima cu Brasovul.

Asa suna logic, dupa declaratia lui Andi. Cand cineva imi spune ca aranjamentul ramane asa, eu inteleg ca iei aceeasi bani, cu tot cu prime.

Ba, sunteti penibili. Am documente.

Care "sunteti", ma? Si eu puteam sa spun ca esti penibil cand luai leafa aia. Eu sunt primul care saluta aparitia de documente, dar nu le-ati scos. 

Voi mintiti, si eu v-am dovedit mereu cu adevarul. Voi ati spus minciuni, eu v-am decredibilizat. Eu am spus mereu adevarul.

Vivi, n-am scris nici o minciuna acolo. Tu ai mai gresit o data, si n-am ezitat sa te corectez si sa te cert. N-am scris decat ce mi-ai declarat. Eu n-am zis ca aia e treaba sigura, ci ca, daca declaratia lui Andi e adevarata, Vivi ia aceeasi bani, adica si prime.

Dar conform declaratiei lui Andi, ai scris ca Andi si-a marit salariul? Ca si-a facut leafa trei mii de euro. Ca a luat 270 de milioane, avans?

N-am scris. Nu salariul lui Andi era tema articolului. O sa scriu, daca e asa. Dar vezi ca 270 de milioane reprezinta mai mult de trei mii de euro...

 Nu tin minte sa fi zis trei mii de euro. Exista documente. Dar ca Andi va da niste bani pe sub mana, tie si lui Patraru?

Andi nu-mi da nici un ban, Vivi. Gresesti.

 

Nu la negru, scuze, pe contracte de publicitate.

Nu am asemenea aranjamente, Vivi. Gresesti. L-a certat primarul de nu mai da nimic. Eu nu sunt interesat de fotbal. Ma intereseaza doar ca tu iei un salariu nesimtit din bani publici.

 Am contracte care...

Nu ma intereseaza contractele. E prea mare. E nesimtire sa iei salariul asta din bani publici, cand unii mor de foame, iar functionarii publici din Primarie iau cinci milioane de lei. Leafa ta mi se pare enorma, atat. Ma doare-n cot de fenomenul sportiv.

 Am luat bani, dar am adus atat de multi, incat puteam sa iau de cinci ori mai mult. Asa e si la Chiajna, si la...

Nu ma intereseaza ce e la Chiajna. Eu stau in Ploiesti. Eu vreau becuri, strazi, locuri de joaca, politisti, nu salarii de 10.000 de euro. Din mediul privat, de la Capra, poti sa iei si o suta de mii de euro pe luna, nu ma intereseaza. Asta e singura mea pozitie publica. Asa putea sa zica si Frumuzache, care a violat trei fetite, sa spuna ca in Germania a violat unul cinci fetite si care e problema? Comparatiile astea nu valoreaza nimic.

 Ti-am zis ca nu-i mai iau din octombrie.

Excelent. Inseamna ca eu am avut dreptate, si ca e o nesimtire sa iei asemenea salariu din bani publici.

 Da, si acum o sa zici am scos-o, am scos-o, si pe urma faci ca data trecuta.

Vivi, modific textul imediat, iti pun declaratia ca nu iei primele. Hai pa.

© 2023 Bogdan Stoica