Cum a ajuns Mircea Badea exact ca Serban Huidu

"Nu cred că trebuie să mi se zbată inima referitor la cel care a supravieţuit. Lui Huidu nu i s-a întâmplat nimic, a scăpat, a supravieţuit. Tentaţia e să spui că Huidu a omorât doi oameni, dar este o afirmaţie succintă şi lapidară. Dincolo de aceasta, există adevărul, care e construit din foarte multe elemente, pe care noi nu le cunoaştem. Ştim doar că maşina lui Huidu a intrat pe contrasens şi că a lovit o altă maşină, iar doi oameni au murit şi altul e în comă. Nu ştim însă de ce maşina a intrat pe contrasens. Poate Huidu e şmecher, poate a leşinat, poate s-a speriat, poate i-a apărut un câine în faţă, cauza nu e cunoscută. Nu-ţi dai seama că, orice accident vei avea, percepţia publică este că tu eşti de vină? Eu i-am mai spus acestui băieţaş că e prost, iar realitatea mă confirmă milimetric. La întrebarea 'Eşti prost dacă te urci la volan când ştii că toată lumea ar da vina pe tine dacă ai un accident?', răspunsul este da. De-asta spun eu că băieţaşul ăsta e un prost. Am fost si eu implicat intr-un accident. A fost oribil. Atât eu, cât şi cei doi pasageri din maşina mea am scăpat, pentru că aveam centurile de siguranţă. Deşi nici eu, nici şoferul celălalt nu aveam mai mult de 50-60 km/h, a fost un accident devastator. Maşina mea a avut daună totală, pentru că m-am ciocnit cu o maşină mult mai mare, cu o masă de trei ori mai mare. Cel mai mult şi cel mai mult, într-o astfel de coliziune, contează masa maşinii".

Asta povestea Mircea Badea, acum cateva luni, cu superioritate, despre accidentul lui Serban Huidu. Vineri, insa, a facut acelasi lucru cretin: a gonit, pe o sosea aglomerata si cu oameni, si cu masini, cu 160 la ora. La viteza aia, oricat ai fi de bun, franezi in 20-30 de metri, iar daca-ti apare cineva in fata, din senin, e victima sigura. Doar norocul a facut ca Badea sa nu omoare un numar de oameni comparabil cu al lui Huidu.

Ai zice, tinand cont de discursul anterior [Eşti prost dacă te urci la volan când ştii că toată lumea ar da vina pe tine dacă ai un accident?, răspunsul este da (Mircea Badea).], dar si ca Badea este inca sub soc dupa un accident petrecut la 50 la ora, ca omul conduce ca o bunica. Nu, tati. Conduce ca un prost de Huidu.

Penibil. Ca tiganii. Ma si mir ca Mircea Badea n-a scos p^&a sa le-o arate politistilor... 

Comentezi? Fa-o aici.

© 2023 Bogdan Stoica