Multimplele majorete de la Asesoft

Simt o ciuda infinita pentru niste persoane care CHIAR MUNCESC, acuz persoane importante din Ploiesti, de ce nu ma duc eu sa predau coregrafie, ZIZICA munceste cu toata daruirea, ZIZICA detine multimple atestate si diplome in domeniul dansului si al coregrafiei obtinute atat in tara cat si in SUA [rezumat al unui text scris cu picioarele si trimis mie].

Asa mi-a zis o una. Anonima, evident, ca asa se manifesta curajul pe internet. Fatuca n-a inteles nimic.

Uitati-va si voi la o coregrafie de la Lakers si la una de la Asesoft. Vedeti daca in SUA fetele au inaltimi de la 1.40 la 1.60, sau daca au greutati de la 30 la 60 de kile. Vedeti daca fac vreo coregrafie sportiva, sau dau din cur ca niste fraierici de la Fulga. Ascultati muzica, vedeti daca are curaj vreun ritm de latino sa treaca strada prin sala aia.

Zizica o munci, nu zic nu. Cred ca dureaza destul de mult sa impuna unei echipe dezlanate miscarile alea haotice, de dat mustele afara. Faza e ca la ce munceste ea nu se numeste coregrafie. Nici de crasma, nici de cabaret, cu atat mai putin de sport. Are succes la botezuri si nunti, probabil, nu zic nu. Si Fuego are, dar asta nu-l face vreun Bon Jovi.

Si nu uitati cuvantul zilei: multimple.

© 2023 Bogdan Stoica