Zece intrebari pentru oamenii care lucreaza la CNA

Daca difuzarea aceluiasi spot publicitar, de doua ori, in aceeasi pauza publicitara, este neconforma cu normele CNA, cum se numeste situatia in care un spot publicitar este difuzat de trei ori in aceeasi pauza publicitara?

Daca spotul cu pricina este cel referitor la “taxe letale”, iar beneficiarul este ANAF, o institutie publica, cine raspunde pentru eroarea/prejudiciul aparut?

Daca spotul cu pricina este finantat din fonduri europene, cat de grava este abaterea de la normele CNA si ce implicatii are asupra decontarilor, in respectivul proiect de finantare?

Daca spotul cu pricina apartine unei entitati publice si este difuzat in conditii ilegale in grila unei televiziuni de stiri care are datorii la FISC, desi spotul are exact mesajul “e bine sa ne platim taxele catre stat”, iar CNA nu se sesizeaza, desi are monitorizari in timp real, ce faceti, exact, dumneavoastra, acolo?

Care din voi se uita la Realitatea TV, marti, 19 mai, la ora 21.58?

Stiati si ca tot marti, 19 mai, pe un post d-asta monden, am uitat care, unei tipe i s-a vazut … steagul?

Si ca in fiecare zi se difuzeaza reclame inselatoare, care au aparenta legalitatii inghesuind sute de caractere in josul ecranului, imposibil de citit?

Care dintre cele trei abateri vi se pare mai grava: A. ca statul da bani unui datornic la stat ca sa ne convinga sa dam si noi bani la stat; B. ca o televiziune a difuzat ginecologie timp de o secunda? C. ca romanii sunt prostiti sa plateasca mai mult pentru chestii care la tv par foarte ieftine?

In conditiile in care toate televiziunile difuzeaza reclame inselatoare, pornografie, calca in picioare drepturile copiilor si incalca principiul echidistantii politice, ce dracu’ faceti voi acolo, la CNA?

In rest, toate bune, v-ati luat lefurile, va merge aerul conditionat?

text aparut pe www.psnews.ro 

Media

© 2023 Bogdan Stoica