Radu Oprea versus Radu Oprea.

Radu Oprea de la USL avea si asa un colegiu greu. Cand s-a intamplat ce se vede in poza, a devenit imposibil.

 Ce s-a intamplat? Un cetatean din Ferentari, Bucuresti, de profesie strungar, care se numeste Radu Oprea, a decis sa schimbe soarte prahovenilor din Colegiul 4 Senat, Prahova. Si candideaza, din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor. Democratia romaneasca primeste astfel un calificativ excelent; ca la Obama, acest cetatean de culoare poate deveni, din nimeni, cineva, prin politica.

 Ete pula! E doar un aranjament: Radu Oprea candideaza impotriva lui Adrian Semcu, de la Alianta Romania Dreapta, divizia Forta Civica. Si asta spune tot: Semcu e un combinagiu politic atat de bun, incat numai el il putea gasi, plati si pune sa candideze.

 De ce? Pentru a semana confuzie. Si la ce public e in zona aia, o sa fie o confuzie maxima intre Radu Oprea USL si Radu Oprea PSDm.

 Nu e o smecherie noua. Se face de sute de ani. O fac chinezii care produc ghete Abidas, mizand ca undeva in Romania, niste cretini o sa creada ca sunt Adidas. Sau Amporio Ermani, in loc de ...

 In politica, insa, nu exista contrafaceri. Exista idei geniale, de creatie. Mie imi plac creativii. Semcu s-a dovedit a fi creativ, la faza asta. Nota 10. Si asta fara sa am ceva cu Radu, care ramane un baiat ok. Are o nevasta, doi copii, o meserie si o firma cat Luna, care, daca nu tranteste mall-ul, o sa-l tina in puf toata viata. Ce dracu' i-o trebui lui sa pupe babe si mosi pentru niste voturi, nu pricep...

© 2023 Bogdan Stoica