Prostul de luni dimineata e doar o reptila care citeste RaduF

Prostii se trezesc devreme lunea, si sunt activi in social media. Probabil ca acumuleaza mai mult de o prostie in weekend, si cum intelectul lor nu poate pastra doua, in acelasi timp, trebuie sa se debaraseze de cea mai mare. Si unde pot s-o faca? Pe Facebook, locul de joaca preferat al fruntilor inguste. Ca pe Twitter e complicat, iar reteaua sociala a Google e imposibil de gasit, oricat ai scrie in bara aia de cautare nu-ti apar prieteni noi care sa-ti dea poke.

Doua sute de mii de prosti au distribuit luni dimineata hoax-ul care arata cum un tip din Secret Service-ul lui Obama isi schimba forma la un miting. Va dati seama, era doar un reptilian prost care nu si-a dat seama ca e filmat cu telefonul. Da, o fiinta extraterestra, prin definitie mai inteligenta decat noi, este foarte proasta. Probabil i-a venit sa traga o basina, sau sa stranute. Si-a pierdut controlul si pac!, l-a dat de gol pe Obama.  Acum, ca s-a lasat filmat, probabil o sa fie dat afara, si-o sa ajunga primul extraterestru somer de pe planeta noastra...

Alte cate sute de mii de cretini l-au citit pe Radu F Constantinescu. Cred ca omul a baut in weekend, de n-a mai avut timp sa-si noteze replici idioate din filme proaste. Chiar si pentru nivelul lui modest, textul e foarte prost. Ia fiti atenti: Daca, dupa ce ai cucerit-o n-o mai apreciezi... Nu meriti sa o pastrezi. Asa e, Radule. Acum stai jos. Nu merit sa pastrez tipa pe care am remarcat-o la firma si descopar, cand o scot in oras, ca e manelista convinsa. Nici pe aia care a uitat sa se epileze si bea mai mult decat mine. Nici femeia care s-a cuplat cu tipul ala simpatic, pe net, si-a descoperit la prima intalnire ca omul are toate proprietatile la amanet, pentru ca joaca la pacanele, nu-l merita. Cum bine zici si tu: pentru ca o femeie cu care vrei sa te culci intr-o noapte e e cu totul altceva fata de una cu langa care vrei sa te trezesti in fiecare dimineata. Nu prea stiu ce-o sa ma fac eu, care vreau sa ma culc cu ea intr-o dimineata. Sa inteleg ca tipa nu e cea langa care vreau sa vad House of Cards in fiecare noapte?!

Singura mea dilema, la ora asta, este care dintre acest tip de cititori reprezinta prostul viitorului? Cel care crede ca extraterestrul arata ca o iguana cu costum, sau cel care simte nevoia sa poarte costum cand citeste Radu F Constantinescu?

Mai multe din această categorie: « tipii care leviteaza Happy in Paulesti »
© 2023 Bogdan Stoica