descult in iarba descult in iarba © bogdan stoica

Tipul din filme nu exista - Ti-e frica sa stai pe iarba? Sinucide-te.

Am ajuns duminica intr-un loc misto, unde nu conteaza daca e vreme de piscina, pentru ca piscina e inauntru. Aveam nevoie de un astfel de loc pentru ca saptamana care a trecut am muncit 6,5 zile din sapte. Asa ca am ajuns, am intrat in apa 10 minute, apoi m-am trantit pe sezlong, la soare, cu ochii inchisi, filozofand.

In alte 20 de minute eram fresh, uitandu-ma in jur. Si-atunci am vazut iarba. Nu e de stat pe ea, doar decoreaza un loc unde poti sta fie la terasa, fie pe sezlong, fie intr-un foisor, fie intr-un balansoar... Dar n-am rezistat ispitei, pentru ca la Pik nu se tunde iarba sever, cu isteria specifica industriei ospitalitatii din Romania, ci cu drag. E inalta, trece de glezne, si e moale, elastica, iti maseaza talpile. Atent sa nu ma vada nimeni, m-am lasat intai pe vine, de parca studiam ceva in iarba. Apoi m-am asezat in fund, si dupa aia pe spate. Era ... perfect! Facusem o baie relaxanta, ma uscase soarele, iar acum ma relaxam pe cea mai comoda saltea naturala posibila...

Am pus si-o poza pe Facebook, sa vada si altii cat sunt de taran. Cei mai multi prieteni au apreciat-o. O ora mai tarziu, vine cea mai tampita intrebare: "n-ai auzit de capuse"Unfriend.

Continuarea e undeva prin cartile astea:

w1w2w3w4w6  

© 2019 Bogdan Stoica