Tipul din filme nu exista - de ce-s ochelaristele mai misto decat neochelaristele © bogdan stoica

Tipul din filme nu exista - de ce-s ochelaristele mai misto decat neochelaristele

Am scris pe undeva - dracu' mai stie unde, scriu pe vreo patru site-uri - ca am, așeaaaa, ca o slabiciuneee, la ochelariste. Pe bune. Daca ma duci la un #jackparty de porci si-mi prezinti doua gemene cu sanii perfecti care se joaca cu cheia de la camera mea, iar una are ochelari si alta nu, o sa aleg ochelarista. Tot timpul fac asa. Si am o droaie de motive.

  1. Ochelarista iti da senzatia ca te place mai mult. Daca-i iei "bicicleta", te priveste mai patrunzator. Sigur, se poate ca ea sa fie doar stupefiata de ce tampenii debitezi, dar stii ce misto te simti privit atat de atent?
  2. Ochelarista are un gest adorabil in plus. Ai vazut ca atunci cand iti place cu adevarat o tipa, ajungi sa adori si cum isi sufla nasul si cum se uita plina de scarba in batista. Ei bine, ochelarista isi scoate foarte misto ochelarii. Devine sexy de-a dreptul pentru ca, practic, ea se dezbraca.
  3. Ochelarista te face sa te simti mai barbat. "Stai, ca-mi rupi ochelarii", "Vezi ca stai pe ochelarii mei", "Nu-mi mai gasesc ochelarii" sunt fraze de situatii foarte misto, pe care celelalte tipe nu ti le pot oferi niciodata. Adaugati si ca, fara ochelari, ochelarista iti vede pula ca avand dimensiuni  ...
  4. Continuarea e undeva prin cartile astea:

    w1w2w3w4w6  
© 2023 Bogdan Stoica