Are Roberta Anastase cu ce alăpta un copil? Vezi foto şi video lămuritor.

Acum un an, la o conferinţă de presă la PDL Ploieşti, Roberta Anastase nu s-a încrunta dezaprobator şi nici nu a acuzat pe cineva de mârlănie la glumele cu ţâţe ale Simonei Uţă şi Dacianei Ilie, două jurnaliste din Ploieşti. Ba, din contră, a surâs măgulită.

Cu ocazia aia, am tras câteva cadre, şi foto şi video, cu ceea ce părea a fi raiul unui nou-născut. Ulterior, am pomenit la tv de aceste amintiri de presă, iar CNA ne-a amendat. Citez: "Bogdan Stoica a afirmat despre d-na Roberta Anastase, că “…e cu ţâţe…am văzut eu acolo sus, “mamele”... şi că “... am o poză (cu Roberta Anastase) în care i se văd ţâţele …”. 

Acum încă, în momentul în care însuşi Roberta vorbeşte despre ce-ar vrea să facă cu sânii ei, mă simt liber să difuzez un material foto incendiar doar pentru onanişti: în fapt, avem de-a face cu un decolteu normal la orice nuntă, nu şi la o conferinţă de presă, la prânz, în mijlocul săptămânii, mai ales dacă eşti preşedintele Camerei Deputaţilor.

Vezi video. Senzaţia mea e că Roberta spune ceva, dar nu reuşesc să reţin nimic...

Atunci ca şi acum, pentru toţi decerebraţii: nu e nimic rău în a avea sânii mari, dacă eşti femeie. Aş spune că e chiar bine, dar nu vreau să par "genul ăla de bărbat". 

Media

© 2023 Bogdan Stoica