Una pentru el, doua pentru toti, trei pentru presa, patru pentru prosti, cinci pentru Vivi

Vivi Rachita m-a sunat luni, pe la 11.30 dimineata. Ma acuza ca am lansat zvonul ca batausul din galerie e din Paulesti si vecin cu el. Ca a citit, alaturi de primar si de prefect, pe site-ul prosport, care cita PH-online.ro.

Unu. L-am pus sa mai citeasca o data stirea PH-online.ro, care cita GSP.ro, si care, culmea! nu mentiona apartenenta la Paulesti a dementului, si nu facea nici o referire la Vivi Rachita. I-am explicat ca, mai mult ca sigur, Prosport cita o sursa aiurea, ca sa nu citeze GSP, data fiind rivalitatea intre cele doua ziare de sport.

Antrenorul a parut sa inteleaga, apoi mi s-a plans ca totul pica pe el  si ca vrea sa plece de la echipa. I-am spus ca actioneaza prost, si el, si Volo, si Andi, si ca ar fi trebuit sa iasa in fata presei de seara. M-a ascultat, dovada ca a facut o conferinta de presa la 14.30.

DOI. La 14.30, stupoare: in direct la GSP, Vivi Rachita reia tampenia de mai devreme: "e aici si cel care a lansat acel zvon (adica eu!), si care a retras ulterior informatia". Am tipat putin la Vivi, explicandu-i inca o data cum sta treaba. Dovada este inregistrarea conferintei de presa, pe care o au si Alpha T, si GSP TV, si Prahova TV.

TREI. Seara, pe la 7.30, bantuiam prin oras incercand sa gasesc o adresa. Sunt sunat de Alpha TV, care-mi spun ca ar dori sa intru in direct, sa raspund unor acuzatii lansate de Vivi Rachita in emisiunea lor de sport. Ghici care era acuzatia? Ca am lansat zvonul cu Vivi, Paulestiul si agresorul. Am explicat a treia oara, desi Vivi amplificase informatia; acum si Prosport si GSP difuzasera informatia citand PH-online.ro, care, va reamintesc, n-o difuzase!!!! Vivi n-a putut face dovada a ce spunea, desi l-am rugat sa prezinte screenshot-uri, capturi, orice in acest sens. Mi-a spus, in schimb, ca ar putea sa ma dea in judecata. Ar fi foarte misto, pentru ca si eu, daca vreau, il pot trimite pe Vivi in judecata, daca intelegeti nuanta. Nu vreau, deocamdata, pentru ca omul asta mi-a facut o data un serviciu, pe care tocmai il achit acum, cu acest avertisment. Suntem chit, Vivi, de azi.

PATRU. Reiau subiectul, acum, din oficiu. Aveti in screenshot-ul alaturat textul incriminat de pe PH-online.ro in care Vivi vede cuvinte care nu exista. Si incepand de azi, voi cataloga drept oligofren pe oricine mai spune ca PH-online.ro a lansat zvonul cu prietenia dintre Vivi Rachita si Dragos Enache.  

CINCI. Iar daca Vivi mai spune o data asa ceva, am sa ma simt persecutat si obligat sa-mi bag nasul in hartiile clubului FC Petrolul din ultimii doi ani, ca sa vad daca managerul Vivi Rachita este la fel de imprecis ca si antrenorul Vivi Rachita.  

© 2023 Bogdan Stoica