Restaurant Corso - Neah....

Corso ar trebui sa fie, macar datorita numelui, cel mai misto local din Ploiesti. Nu este. Sufera si el, ca si alte localuri, de pe urma angajarilor facute fara cap, si a angajatilor lasati nesupravegheati. De-aia mie mi se pare normal ca patronul oricarui local sa manance zilnic in "curtea" lui, de fiecare data alt preparat. Ocazie cu care ar afla:

- din salate lipsesc dressingurile

- cand sunt aduse, sunt facute din alte ingrediente decat cele din meniu

- sunt taxate in plus, pe nota de plata. 

- 10% din meniu nu este disponibil. Accept un "nu mai avem" pe 2 ianuarie, cand stiu ca termitele petrecarete venite de Revelion au epuizat stocurile. Insa intr-o zi oarecare din martie, sa n-ai nimic din pagina aia plina de deserturi, este inadmisibil.

Cat priveste servirea, cred ca ar trebui pus un anunt jos: "angajatii nostri nu sunt motivati sa urce scarile la 10 minute, pentru a vedea daca cineva mai doreste ceva. Comandati din timp, daca nu vreti sa asteptati 20-25 de minute pentru inca o apa".

Ma mai duc la Corso? Hmmm.... Daca ma gandesc ca am dat 70 de lei pe doua portii, dintre care una o salata, si pe doua bauturi nonalcoolice, nu cred ca ma mai duc. 

 

 

© 2023 Bogdan Stoica